Švédi SANCTRUM navštívia Slovensko: Svoj rýchly a agresívny metal privezú do Bratislavy

V rámci letného vegánskeho úderu k nám z ďalekého severu zavíta kapela SANCTRUM, aby v rámci svojho európskeho turné „The Sickness Within“ prevetrala slovenské metalové hlavy.

VEGÁNSKY ÚDER VOL. 10

SANCTRUM (Swe) – thrash/groove metal
KAAR (Cz) – thrash metal
INGRAINED HATE (Sk – Bratislava) – heavy/thrash metal

Sobota 11.7.2015, Bratislava – U Očka

Štart: 19:00, vstupné: 5 eur

Štýl kapely SANCTRUM môžeme definovať ako „rýchly agresívny metal okorenený troškou hardcoru s chytľavými refrénmi na vrchu“. V roku 2013 vyhrali 25. ročník Villa de Bilbao v Španielsku, minulý rok nahrali v poradí tretí album „ROT“ a krátko na to podpísali zmluvu s nahrávacou spoločnosťou WormHoleDeath.

Severanov doplnia šialení Pražáci KAAR, ktorí so sebou prinesú antichrist thrash metal.  Na koncerte bude zastúpená aj naša domáca scéna v podobe novej bratislavskej zostavy INGRAINED HATE, ktorá nám predstaví staré veci v novom štýle.

Vegánsky úder sa tento rok bude konať už po desiaty raz a vždy je to veľmi vydarená akcia, na ktorej sa stretávajú metalisti z celého Slovenska, aby si pokecali pri dobrej hudbe a kvalitnom jedle.

Už tradične, podujatie bude situované do komorného prostredia hudobného klubu U Očka v Bratislave. Organizátor sľúbil, že pivo, borovička a vodka sa budú predávať za jedno euro.

O deň skôr (10.7.) sa Švédi SANCTRUM predstavia v Nitre v klube Cockroach.

Event.

sanctrum-tour-plagat

Oficiálny plagát k turné kapely SANCTRUM

Tlačová správa