GRAVE DIGGER ZVEREJNILI NOVÝ VIDEOKLIP

Grave Digger nahrali nový klip, ktorý si môžete pozrieť prostredníctvom Valhally. Aborym zverejnili artwork k novému albumu. Švajčiari Sideburn sa upísali novému vydavateľstvu. Sólovka Andreasa Kissera je nominovaná v brazílskej Grammy.

Legenda power metalu, Grave Digger vydala nový videoklip ku skladbe Highland Farewell. Pieseň sa objaví na nadchádzajúcom albume The Clans Will Ride Again. My ešte dodajme, že novinka vyjde 10. októbra prostredníctvom Napalm Records.

O pripravovanom albume blackáčov Aborym sme vás už informovali. Tentokát talianska kapela zverejnila artwork ku novinke Psychogrotesue, ktorý nájdete pod dnešnými novinkami.

Švajčiarska hardrocková kapela Sideburn sa upísala novému vydavateľstvu a síce Metal Heaven Records. Pod ich hlavičkou už vyjde aj nový, zatiaľ bezmenný album. Jeho vydanie je naplánované na február 2011. Sideburn točia novinku s Beau Hillom (Winger, Warrant, Europe, Alice Cooper).

Sólový album Andreasa Kissera (Sepultura) Hubris I. a II. je nominovaný v kategórii Brazilian Rock Album v brazílskej Grammy.