GRAND MAGUS S KLIPOM, BELLADONNA OSLAVOVAL 50-KU

Dnes sme pre vás prichystali dve videá. Prvé je nový videoklip Grand Magus a druhé je z narodeninovej oslavy Joeyho Belladonnu (Anthrax), ktorý oslavoval päťdesiatku. Ďalej sa dozviete, že Belphegor zverejnili názov nového albumu.
Švédska kapela Grand Magus nahrala videoklip ku skladbe At Midnight Theyll Get Wise. Skladba pochádza z aktuálneho albumu Hammer of the North. Videoklip nájdete pod novinkami.

Rakúšania Belphegor dokončili nahrávanie nového albumu, ktorému dali názov Blood Magick Necromance. Novinka sa nahrávala v Abyss Studios pod dohľadom petra Tägtgrena a Jonasa Kjellgrena. Blood Magic Necromance vyjde 14. januára prostredníctvom Nuclear Blast. Tracklist a artwork k novému albumu kapela ešte nezverejnila.

Minulý týždeň oslávil spevák Anthraxu Joey Belladonna päťdesiatku. Spoločne s členmi kapely a najbližšími priateľmi sa vybral hrať bowling. Najbližší priatelia mu pripravili milé prekvapenie. Pod videoklipom Grand Magus nájdete video ako kamaráti spevajú Belladonnovi Happy Birthday…