CHILDREN OF BODOM PREZRADILI NÁZOV NOVÉHO ALBUMU

Dnešným bohatým novinkám dominujú správy od Children of Bodom. Ďalej sa dozviete, že System of A Down chystajú reunionové turné. Hammerfall, Symfonia, Nervecell a Falconer začínajú pracovať na nových albumoch. Dying Fetus znova vydajú ranné nahrávky do roku 2000. Na záver vám ponúkame nový videoklip od Ill Nino.
Children of Bodom prezradili názov očakávanej novinky. Nový album dostal názov Relentless Reckless Forever a vyjde 8. marca 2011 prostredníctvom Universal Music. Novinka sa nahrávala vo fínskom štúdiu Petrax s producentom Mattom Hydeom (Slayer, Monster Magnet).

Tak ako sa dalo predpokladať, tak kapela System of A Down sa dá nachvíľu dokopy, aby nabudúci rok zorganizovala reunionové turné. Podrobnosti má kapela zverejniť už nasledujúci pondelok. Jedno vystúpenie je však už isté a to na Britskom festivale Download 2011.

Hammerfall sa chystajú do štúdia, kde budú nahrávať pokračovateľa albumu No Sacrifice, No Victory. Na posledných štyroch albumoch kapela pracovala s Charliem Bauerfeindom, no na novom albume bude pracovať s Jamesom Michaelom (Motley Crue, Scorpions). 

Dying Fetus sa rozhodli znovu všetko podstatné v ich kariére do roku 2000. V januári by mali vydať demo z roku 1994 Infatuation With Malevolence a debutový album z roku 1996 Purification Through Violence. Na marec si potom prichystali reedície albumov Killing on Adrenaline (1998) a a EP Grotesque Impalement (2000). Všetky reedície budú doplnené o archívne fotografie, bonusové skladby a samozrejme rozšírený artwork.

Američania Ill Nino nahrali nový videoklip, ktorý je na skladbu Against the Wall z aktuálneho albumu Dead New World. Videoklip, ktorý nájdete pod novinkami režíroval Scott Hansen.

Len prednedávnom vznikol nový, hviezdny projekt Symfonia. Jeho členovia sú od dnes v štúdiu Mega vo Švédsku, kde začínajú nahrávať debutový materiál, na ktorom by malo byť 12 piesní a jeho vydanie sa očakáva 25. marca 2011. Symfonia podpísala zmluvu s najväčším japonským vydavateľom Marquee Avalon až na štyri albumy. Ten im distribúciu a propagáciu zabezpečí na území Ázie. Vydavateľa pre zvyšok sveta ešte hľadajú. My ešte pripomeňme, že Symfoniu tvoria Timmo Tolkki, André Matos, Jari Kainulainen, Mikko Härkin a Ulli Kusch.

Death/thrashová formácia Nervecell zo Spojených arabských emirátov dokončila písanie skladieb pre druhý album. Kapela by mala novinku začať nahrávať začiatkom budúceho mesiaca a zatiaľ bezmenný album vyjde začiatkom budúceho roka prostredníctvom Lifeforce Records.

Švédi Falconer začali nahrávať nový materiál spoločne s Andym LaRoquem (King Diamond) v Sonic Train Studios. Na novinke sa podľa slov kapely zamerajú na tradičné ľudové piesne, ktoré podajú v štýle alá Falconer. Termín vydania zatiaľ bezmenného siedmeho albumu nie je známy.