Spoločné turné AMORPHIS a SOILWORK neobíde ani Slovensko, už na konci januára

V závere januára sa môžeme tešiť na poriadku lahôdku. Štyri kvalitné kapely zavítajú do bratislavského Majesticu.

AMORPHIS (Fin)
SOILWORK (Swe)
JINJER (Ukr)
NAILED TO OBSCURITY (Ger)

Pondelok 28.1.2019, Bratislava – Majestic
Štart: 17:30, vstupné: od 24 eur

Banner k európskemu turné AMORPHIS a SOILWORK

Na konci januára zavíta do bratislavského Majesticu kvarteto kvalitných kapiel. Fíni AMORPHIS a Švédi SOILWORK brázdia európske pódiá na spoločnom co-headlinerskom turné. Spoločne s nimi sa môžete tešiť aj na čoraz známejších a populárnejších Ukrajincov JINJER a nemeckých melodic doom/death metaistov NAILED TO OBSCURITY.

Tomi Joutsen z AMORPHIS. Foto: Luss

AMORPHIS predstavia slovenským fanúšikom vydarenú albumovú novinku „Queen of Time“ (recenzia TU), no tešiť sa môžeme na mnoho známych songov. Veď majú na svojom konte 12 štúdiových albumov. Navyše ich spevák Tomi Joutsen je v životnej forme. Jeho growling je bezchybný a čisté pasáže sú plné emócií, melanchólie a naliehavosti.

V úvode roka, presnejšie 11. januára uzrie svetlo sveta úplne nová nahrávka od SOILWORK nazvaná „Verkligheten“, na ktorej sa bude nachádzať 12 čerstvých skladieb. Albumová novinka vychádza týmto Švédom po štyroch rokoch, takže hlad po ich piesňach je medzi fanúšikmi už obrovský.

Nesmieme zabúdať ani na „predkapely“. JINJER na čele s charizmatickou speváčkou Tatianou vydajú takisto 11: januára nové 5-skladbové EP „Micro“. JINJER sa tak po úspešnom turné s velikánmi ARCH ENEMY opäť predstavia po boku ďalších známych metalových mien. Nemci NAILED TO OBSCURTY predstavia v Bratislave takisto zbrusu nový materiál, ktorý dostal názov „Back Frost“.

Toto európske turné štartuje práve v deň vydania albumovej novinky SOILWORK, EP od JINJER a nového albumu od NAILED TO OBSCURITY v nemeckom Oberhausene. Sme radi, že toto turné neminie ani Slovensko. Zapamätajte si dátum 28. januára 2019.

FB Event