Metalová plavba Full Metal Cruise zdvihne kotvy v septembri

Ešte 7 mesiacov, 185 dní, alebo ak chcete, 4 440 hodín a potom v poradí štvrtá Full Metal Cruise zdvihne v Hamburgu svoje kotvy a od 3. do 8. septembra sa vydá na plavbu do Osla, Kodane a Kielu.

Aj keď je plavba už vypredaná, do line-upu pribudli ešte štyri nové kapely, ktoré sa na Full Metal Cruise predvedú fanúšikom. Medzi nimi sú nováčikovia, ale aj starí dobrí a ostrieľaní borci. Spoločne so zoskupeniami QUEENSRŸCHE, D-AD, Eric Fish & Friends a Blaze Bayleym je loď Mein Schiff 1 pripravená vyplávať na svoju cestu.

queensryche-full-metal-cruise

QUEENSRŸCHE

Aj napriek svojej dlhotrvajúcej kariére budú QUEENSRŸCHE na palube Mein Schiff 1 nováčikmi. Legendárna porgressive metalová skupina zo Spojených štátov je známa pre ich sofistikované a koncepčné albumy.

Nováčikom na palube nie je dánska hard rocková formácia D-A-D. Partička štyroch Dánov bola súčasťou prvej Full Metal Cruise v roku 2013 a svoju šou odohrali počas poslednej noci. Zoskupenie Eric Fisch & Friends sú taktiež vítanými hosťami na najväčšej heavy metalovej plavbe v Európe. Či už ako frontman kapely SUBWAY TO SALLY, alebo predstaviteľ svojho sólo projektu vie Eric Fisch rozprúdiť náladu na palube. A takisto aj Blaze Bayley už opakovane preukázal svoju výdrž v pohupávaní sa na vlnách. Bývalý spevák IRON MAIDEN sa na našej palube objaví už po tretíkrát.

full-metal-cruise-1

Zábava na Full Metal Cruise

Heavy metalom to na lodi Mein Schiff 1 bude žiť vďaka trom stageom a množstvu vedľajších scén. Okrem koncertov na palube a v miestnom divadle je pripravený rôznorodý Full Metal sprievodný program. Takzvané meet & greet stretnutia s vystupujúcimi, kino, workshopy, metalové karaoke, tetovací salón, metalové wellness, all-star jam session a legendárna late night talk show s „Machine“-om. Martin Semmelrogge bude čítať z Lemmyho biografie a speváčka zoskupenia LEAVES´ EYES, Liv Kristine prevedie návštevníkov po metropole Nórska.

Okrem spomínaných kapiel na Full Metal Cruise vystúpia aj kapely SAXON, LEAVES´ EYES, CALIBAN alebo GLORYHAMMER.