WITHIN TEMPTATION ZVEREJNILI VIDEO TRAILER K NOVÉMU ALBUMU

Within Temptation lákajú fanúšikov na nový album krátkym video trailerom. Európskeho turné Melechesh sa nebude môcť zúčastniť gitarista Moloch. Zonariu opúšťa basák Akebo. Vreid zverejnili nový videoklip, ktorý si môžete pozrieť prostredníctvom nás. Sonic Syndicate zverejnili termíny druhej časti ich európskeho turné.
Within Temptation zverejnili video trailer pred vydaním nového albumu The Unforgiving, ktorý vyjde v marci. Trailer je pod novinkami.

Gitarista izraelskej kapely Melechesh, ktorý si hovorí Moloch oznámil, že niektoré zastávky ich spoločného turné s Nile bude musieť vynechať. Ako dôvod uviedla kapela okolnosti, nad ktorými nemá skupina kontrolu. Pokým sa bude môcť Moloch pripojiť ku kapele ho zatiaľ nahradí Greg den Hartog.

Švédsku kapelu Zonaria opúšťa basák Markus Akebo. Zonaria je tiež kapela, ktorá sa predstaví na európskom turné Nile. Jeho odchod vraj nebude mať vplyv na ich živé vystúpenia.

Vydanie nového albumu od nórskych black metalistov Vreid sa nezadržateľne blíži. Ich novinka je stroho nazvaná V a vyjde 7. februára prostredníctvom Indie Recordings. Ešte pred vydaním albumu kapela nahrala videoklip ku skladbe The Sound of the River, ktorý si môžete pozrieť pod dnešnými novinkami. „Táto pieseň bola pre nás jasnou voľbou, je to skladba, ktorá vhodne reprezentuje nás nový album,“ okomentoval klip basák a hlavný textár kapely Hvall.

Švédi Sonic Syndicate zverejnili druhú etapu svojho európskeho turné nazvaného We Rule The World 2011. Turné je rozdelené do troch etáp. Prvá je vo februári, druhá v marci, ale tá je špecializovaná na Ukrajinu a Rusko a titul má podtitul The Russian Chapter. Tretia je naplánovaná na máj a jún, kedy sa Sonic Syndicate predstavia aj v Prahe. Presnejšie tomu tak bude 18. júna.