MOTÖRHEAD zverejnili ukážku z posledného DVD, KAMELOT natočili nový klip

Pozrite si ukážku z nového DVD MOTÖRHEAD. KAMELOT s novým klipom. KATATONIA zverejnila novú skladbu. Info aj od EVERGREY a VISIONS OF ATLANTIS.

motorhead-2015

MOTÖRHEAD

Vydavateľstvo UDR vydá 27. mája DVD „Clean Your Clock“ od legendárnych MOTÖRHEAD. Keďže sa termín vydania blíži, label zverejnil ukážku v podobe skladby „Bomber“. My ešte dodáme, že materiál na spomínané DVD sa nahrával v Mníchove 20. a 21. novembra minulého roka a ide o jeden z posledných Lemmyho koncertov vôbec.

Americká formácia KAMELOT má nový videoklip ku skladbe s názvom „My Therapy“ z ich stále aktuálnej radovky „Haven“.

Melancholici KATATONIA zverejnili novú pieseň nazvanú „Serein“ (vypočuť si ju môžete TU), pochádzajúcu z ich chystanej novinky „The Fall of Hearts“, ktorá vyjde  20. mája prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records.

Švédi EVERGREY pracujú na jubilejnom desiatom štúdiovom albume. O mix albumu sa postará Jacob Hansen. Presný dátum vydania novej štúduiovky skupina zatiaľ neprezradila, ale malo by to byť do konca tohto roka.

Rakúšania VISIONS OF ATLANTIS natočili nový videoklip ku piesni „Winternight“. Tá sa nachádza na ich novom EP „Old Routes – New Waters“. Ako aj napovedá názov, skupina sa rozhodla nahrať staré piesne na novo.