Nové klipy majú AMON AMARTH, IN FLAMES a GOJIRA. Správy aj od OBITUARY alebo OVERKILL

AMON AMARTH, IN FLAMES a GOJIRA s novými klipmi. OBITUARY zverejnili ukážku z novej nahrávky. Novinky hlásia aj OVERKILL, ANAAL NATHRAKH a Slováci RAMCHAT.

amon-amarth-2016

AMON AMARTH

Švédski Vikingovia AMON AMARTH sa prezentujú novým videoklipom k piesni „Raise Your Horns“ z ich stále aktuálnej dosky „Jomsviking“. My ešte pripomíname, že skupiny sa predstaví 28. novembra v Bratislave.

IN FLAMES natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „The End“ z ich nového albumu „Battles“. Ten vyjde 11. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Nádielku nových videoklipov uzatvárajú Francúzi GOJIRA, ktorí natočili obrazový materiál ku skladbe „The Shooting Star“ pochádzajúcej z ich aktuálnej štúdiovky „Magma“.

Death metaloví veteráni OBITUARY zverejnili live verziu skladby „Intoxicated“ (vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE) z ich novej nahrávky „Ten Thousand Ways To Die“, ktorá vyjde 21. októbra prostredníctvom Relapse Records. Albumová novinka bude obsahovať bude dve nové piesne a dvanásť klasických songov nahratých počas turné k albumu „Inked in Blood“.

Thrash metalisti OVERKILL avizovali vydanie novej radovky „The Grinding Wheel“ na november, ale to sa mení a nový dátum vydania bol stanovený na február. Okrem tohto ohlásenia zverejnili aj ochutnávku z nového albumu v podobe krátkej ukážky singlu „Our Finest Hour“.

Šialenci ANAAL NATHRAKH zverejnili novú pieseň „Hold Your Children Close and Pray for Oblivion“ (NA TOMTO ODKAZE), pochádzajúcu z ich nového albumu „The Whole of the Law“, ktorý vyjde 28. októbra prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Domáce pagan metalové zoskupenie RAMCHAT má vonku nové lyric video k songu „Tam, kde horeli stromy“ z ich čerstvého albumu „Atrana“. Keďže kapela zrušila vkladanie odkazov videa, ak chcete video vidieť, musíte kliknúť SEM.