OPETH ZVEREJNILI ARTWORK K NOVÉMU ALBUMU

OPETH zverejnili artwork k pripravovanej novinke Heritage. AMON AMARTH chystajú na jeseň druhú časť Európskeho turné, počas ktorého sa predstavia vo Viedni a v Prahe. SKELETONWITCH začínajú nahrávať nový album. Francúzi BLUT AUS NORD pracujú na druhom albume z pripravovanej 777 trilógie. LIMP BIZKIT vydajú okrem novinky aj výberovku.

OPETH zverejnili artwork ku chystanému albumu Heritage. Ten vyjde 20. septembra prostredníctvom Roadrunner Records. Artwork si vzal na starosti dlhoročný spolupracovník kapely Travis Smith a vy jeho dielo nájdete pod dnešnými novinkami.

Švédski vikingovia AMON AMARTH práve dokončili prvú časť Európskeho turné, kde im predskakovali BLACK DAHLIA MURDER. Teraz majú Amon Amarth namierené namierené turné po USA a na jeseň budú bez prestávky pokračovať v 2. časti Európskeho turné. Kapela bude na jeseň na cestách od 12. októbra do 26. novembra. Najbližšie k nášmu územiu budú Amon Amarth 24. novembra, kedy vystúpia vo viedeňskom Gasometri a 26. novembra sa predstavia v Prahe

Američania SKELETONWITCH začnú dnes v Los Angeles nahrávať nový album s Mattom Hydeom (Slayer, Machine Head, Kreator). Zatiaľ bezmenná novinka by mala vyjsť niekedy na jeseň prostredníctvom Prosthetic Records. Na novom albume sa predstaví aj nový bubeník kapely Dustin Boltjes (ex – Demiricious).

Francúzska blacková formácia BLUT AUS NORD momentálne pracuje na druhom albume z pripravovanej 777 trilógie. Prvý album z trilógie 777 – Sect(s) vyšiel na jar tohto roku. Dvojka dostala názov 777 – The Desanctification a tá by sa mala dostať na pulty obchodov v septembri prostredníctvom Debemur Morti Productions.

Okrem toho, že LIMP BIZKIT pracujú na comebackovom albume Gold Cobra, ktorý uzrie svetlo sveta 28. júna, tak 19. júla vydajú vyýberovku s najväčšími hitmi s názvom Icon. Výberovka bude obsahovať 11 skladieb, medzi ktoré sa dostali napríklad také hity ako Faith, Nookie, Rollin, My Way alebo Behind Blue Eyes.