PAUL BOSTAPH OPÚŠŤA TESTAMENT, RAGE ZVEREJNILI NOVÝ ARTWORK

TESTAMENT opúšťa bubeník. RAGE zverejnili artwork a názvy skladieb. EPICA a UFO zverejnili takisto niečo málo o svojich pripravovaných novinkách. GOJIRA vypustila nové video z natáčania, STEELWING naopak celú novú skladbu. NAGLFAR po piatich rokoch s novinkou. SYLOSIS prišli o gitaristu.
Paul Bostaph, bubeník thrash metalových TESTAMENT, ktorý sa momentálne zotavuje zo zranenia, totiž definitívne opustil kapelu! Bubeník sa podľa všetkého chce venovať novému projektu s Danom Nelsonom (ex – ANTHRAX), a to pod názvom BLACK GATES. TESTAMENT-u tak ostáva len nájsť konečne permanentného bubeníka, keďže hosťujúci Gene Hoglan kapelu po turné a dokončení novinky The Dark Roots Of Earth opúšťa.

Power metalisti RAGE prišli s brutálnou porciou aktualít. Tá najdôležitejšia má meno 21. Presne tak sa volá ich nový album, ktorý vychádza 24. februára budúceho roku cez Nuclear Blast Recrods. Známy je takisto artwork (pod dnešnými novinkami) a názvy skladieb ako Psycho Terror, Forever Dead, Twenty One, Serial Killer, Concrete Wall či Death Romantic. Kapela sa takisto vydá v nasledujúcom roku na spoločné turné s TYR a COMMUNIC.

Známe je takisto meno dieťatka symfonických EPICA. Novinku hľadajte na pultoch od 9. marca 2012 pod názvom Requiem For The Indifferent. Kapela komentovala tento názov nasledovne: „Tento titul odkazuje na koniec jednej éry. Ľudstvo už nemôže strkať hlavu do piesku kvôli veciam, ktoré sa dejú okolo nás. Čelíme tak mnohým význam. Obrovskému napätiu medzi náboženstvami a kultúrami, sú tu samé vojny, prírodné katastrofy a obrovské finančné krízy, ktoré sa vymykajú kontrole. Viac ako inokedy si musíme pomáhať pri riešení týchto problémov.

Legendárna britská rocková kapela UFO v zostave Mogg, Raymond, Parker, Moore už onedlho vydajú nový album s názvom Seven Deadly. Ten bude obsahovať desať úplne nových trackov a vyjde 28. februára 2012 pod SPV/Steamhammer Records. Môžeme sa tešiť aj na limitovanú edíciu (2 bonusové skladby), LP a download.

Francúzska beštia s menom GOJIRA zverejnila v poradí druhé video zachytávajúce tvorbu ich nového (zatiaľ nepomenovaného) albumu, ktorý vyjde v priebehu budúceho roku. Kapela takisto podpísala zmluvu s vydavateľstvom Roadrunner Records, ktorý samozrejme zastreší spomínanú novinku.

Heavy metalisti STEELWING zverejňujú skladbu z novinky Zone of Alienation. Jedná sa o vec s názvom Full Speed Ahead! a dodajme, že spomínaný album vychádza 6. (Nemecko, Rakusko…) respektíve 27. januára vo zvyšku Európy.

Fanúšikovia švédskej black metalovej úderky NAGLFAR zbystrite pozornosť! Po piatich rokoch od posledného albumu Harvest kapela dokončuje práce na nástupcovi s názvom Tears. Máme vraj očakávať ukážkový príklad pekelného, melodického black metalu!

Melodici SYLOSIS majú malé problémy. Na spoločnom turné s AS I LAY DYING si totiž gitarista Alex Bailey zlomil ruku a je nútený opustiť toto turné. Kapela však bude pokračovať naďalej s náhradným členom.