JAMES LABRIE ZAČAL PRACOVAŤ NA NOVÝCH SÓLOVÝCH SKLADBÁCH

James LaBrie (DREAM THEATER) pracuje na novom sólovom albume. Švédi SHINING spoločne s producentom Andym LaRocquem (KING DIAMOND) začali taktiež pracovať na novom albume. MASSACRE zrušili dlho očakávané európske turné. Nemci DAWN OF DISEASE pracujú na druhom albume.
James LaBrie (DREAM THATER) prezradil, že začal pracovať na skladbách pre svoj nový sólový album. LaBrie pracuje na nových songoch spoločne s klávesákom Mattom Guillorym. Bližšie informácie zatiaľ neboli zverejnené.

Už je to tu. Švédi SHINING začali pracovať na novom albume, ktorý dostal pracovný názov VIII. Tak ako ohlasoval Niklas Kvarforth po vydaní albumu VII. Fodd Forlorare, že na novom albume bude s nimi spolupracovať Andy LaRocque (KING DIAMOND) sa aj stalo.

Dlho očakávané európske turné Army of Darkness Tour, ktoré bolo naplánované na január a február pri príležitosti 20. výročia kapely MASSACRE je nakoniec zrušené. Kapela však nedostala žiadna zmluvu ohľadom tohto turné a aj napriek tomu, že sa na koncertovanie tešili, boli pre istotu nútení zrušiť toto turné. MASSACRE by sa však mali fanúšikom predstaviť na vybraných letných festivaloch.

Nemecká death metalová partia DAWN OF DISEASE sa nachádza v štúdiu, kde spoločne s producentom Jorgom Ukenom (GOD DETHRONED, DEW-SCENTED, SINISTER) pracujú na druhom albume Crypts Of The Unrotten.