BLACK SABBATH s ďalšou ukážkou z rozlúčkového DVD, KATAKLYSM vydajú v apríli nový album

BLACK SABBATH zverejnili ukážku z nového DVD. KATAKLYSM vydajú ďalší album. Svetlo sveta uzrie dokument o AGNOSTIC FRONT. Novinky hlásia aj SAXON, EPICA, CELLAR DARLING, ANNIHILATOR a VOIVOD.

BLACK SABBATH

Legendárni BLACK SABBATH zverejnili ďalšiu ukážku z chystaného DVD „The End“ v podobe skladby „N.I.B.“. Spomínaný živák, ktorý vyjde 17. novembra, sa natáčal na úplne poslednom koncerte kapely v domovskom Birminghame.

Death metalisti KATAKLYSM podpísali novú celosvetovú zmluvu s Nuclear Blast Records a zároveň oznámili, že v apríli budúceho roka im vyjde nová radovka s názvom „Meditations“. Nižšie nájdete trailer.

Na festivale dokumentárnych filmov „Doc NYC“ v New Yorku bude mať 11. novembra premiéru dokument o legendárnej hardcore kapele AGNOSTIC FRONT nazvaný „The Godfathers of Hardcore“. Pod správou nájdete aj trailer.

Veteráni SAXON oznámili, že ich nová štúdiovka „Thunderbolt“ vyjde 2. februára u Silver Lining Music. Nižšie nájdete aj artwork.

SAXON – Thunderbolt

Holandská formácia EPICA sa prezentuje novým live videoklipom k piesni „Consign to Oblivion.

Odídenci z ELUVEITIE, teraz zoskupení v kapele CELLAR DARLING, uverejnili animovaný videoklip ku skladbe „Six Days“ z debutu „This Is the Sound“.

Thrash metalisti ANNIHILATOR natočili nový videoklip k titulnému songu pochádzajúceho z čerstvej novinky „For the Demented“.

Kapela VOIVOD sa zavrela do štúdia, kde pracuje na novom a zatiaľ nepomenovanom albume, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka.