DEICIDE MAJÚ NOVÝ VIDEOKLIP, ZAKK WYLDE VYDÁVA KNIHU

DEICIDE natočili nový videoklip. ZAKK WYLDE vydal knihu o jeho hudobnej kariére. HIRAX  pripravujú nový štúdiový album. Ďalší potvrdení účinkujúci na festivale BASINFIREFEST 2012.
Floridská death metalová formácia DEICIDE natočila nový videoklip. Video je k skladbe Conviction, ktorá sa nachádza na poslednom albume To Hell With God, ktorý vyšiel takmer presne pred rokom. Videoklip je zaujímavý hlavne tým, že ide o animovanú produkciu a téma klipu je, slušne povedané, tiež zaujímavá. Presvedčte sa sami, klip si môžete pozrieť na konci dnešných noviniek.

Americkí trash metalisti HIRAX sú na scéne už takmer tridsať rokov, no na svojom konte majú len tri plnohodnotné štúdiové albumy. Ich fanúšikovia tak určite s radosťou príjmu informáciu, s ktorou prišla kapela. V júni sa členovia kapely zavrú do štúdia a začnú nahrávať ich štvrtý, zatiaľ nepomenovaný, štúdiový album. Vydanie nástupcu albumu  El Rostro De La Muerte zabezpečí vydavateľstvo Black Devil Records. Novinka by sa na predajné pulty mala dostať koncom tohto roka.

ZAKK WYLDE, legendárny gitarista frontman formácie BLACK LABEL SOCIETY vydá svoju knihu 10. apríla. Pre fanúšikov tohto metalového mága to bude určite veľmi cenný artikel. Zakk sa ude v knihe venovať hlavne zážitkom z ciest na rôznych turné. K poriadnemu metalovému životu patria aj poriadne party a tak Zakk objasní stratégiu "boja", teda ako na jednotku zvládnuť vyčerpávajúce cestovanie spojené s občerstvovaním sa, prípravu na koncert, samotný koncert tak, aby si ho fanúšikovia čo najviac užili a priblíži nám aj, čo sa deje v zákulisí po skončení koncertu. Aj keď to tak nejak asi všetci tušíme.

Je libo adrenalin? Po hvězdách jako je APOCALYPTICA, CHILDREN OF BODOM nebo DESTRUCTION přichází jubilejní X. ročník Basinfirefestu s další zahraniční metalovou špičkou. Na festivalu se představí italská formace LACUNA COIL, jež vyniká svou žánrovou pestrostí, chytlavými melodiemi a zejména andělským hlasem zpěvačky Cristiny střídajícím se s mužskými vokály. Kapela se ukáže se zbrusu novou deskou Dark Adrenaline, která obsazuje první příčky světových hitparád a bude se o ní jistě ještě dlouho mluvit! Nový počin nese jasný rukopis alb předchozích, jak ale tvrdí i sama Cristina, zní deska zase trochu jinak a skupina se při její tvorbě rozhodně nebránila novým experimentům a nápadům! Festivalovou sestavu doplní němečtí WOLFCHANT. Jejich těžko zařaditelný hudební projev kolísající na pomezí death, black a viking metalu je prostoupen tajemnou severskou mytologií. Tak pozor, aby Vám na začátku léta neběhal mráz po zádech! I nadále máte možnost zakoupit vstupenky na Basinfirefest 2012 za zvýhodněnou cenu 750 Kč! – Tlačová správa.