Novinka BEHEMOTH v októbri – TU sú podrobnosti. KREATOR si dávajú pauzu od koncertov

BEHEMOTH prezradili detaily o novom albume. KREATOR sa už pomaly zameriavajú na písanie nového materiálu. PRIMAL FEAR s novým klipom. SUICIDAL TENDENCIES vydajú nový album.

BEHEMOTH

Poľskí rúhači BEHEMOTH prezradili, že ich v poradí jedenásty album s názvom „I Loved You at Your Darkest“ vyjde 5. októbra prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Obsahovať bude 12 skladieb. Nižšie nájdete aj videoklip k prvému singlu s názvom „God = Dog“. „Je to verš z Biblie,“ prezrádza Nergal pôvod názvu novej radovky. „Je to vlastne citát od Ježiša Krista. Pre BEHEMOTH to slúži ako základ našej nahrávky. Je to svätokrádež až do extrému. Naozaj som chcel, aby nás táto nahrávka predefinovala. „I Loved You at Your Darkest“ je dynamickejší album, ktorý je na jednej strane extrémny a radikálny, ale je tiež viac orientovaný rockovo než ktorákoľvek iná nahrávka od BEHEMOTH.“ Novinka sa nahrávala v poľskom Monochrome Studio, ktoré je situované mimo civilizácie, uprostred polí a lesov. „The Satanist“ bol nahratý pred štyrmi rokmi. Žili sme naše životy, prechádzali sme rôznymi obdobiami a znova sme sa zmenili. Takže je to iná hudba, iné úsilie. Ale to čo sme tentokrát zachytili, je možno ešte organickejší zvuk, ale stále striktný a veľmi agresívny. Bude to iná nahrávka, iný prístup. Celá štruktúra albumu, ako je postavená, je jedinečná a je to niečo, čo sme predtým nikdy neurobili,“ vyjadril sa Nergal ešte minulý mesiac pre web Full Metal Jackie.

Thrash metalisti KREATOR si budúci rok dajú pauzu od koncertovania, aby sa mohli sústrediť na písanie nového materiálu pre ďalšiu štúdiovku. Frontman Mille Petrozza sa vyjadril, že ďalší album by chcel vydať v lete 2020.

Nemci PRIMAL FEAR majú nový videoklip ku piesni „The Ritual“ z ich chystanej radovky „Apocalypse“, ktorá vyjde 10. augusta u Frontiers Music Srl.

Crossover/thrash metalová úderka SUICIDAL TENDENCIES oznámila, že 7. septembra vydá nový štúdiový album s názvom „Still Cyco Punk After All These Years“. Názov jasne odkazuje na debut „Still Cyco After All These Years“ pôvodne nahratý v roku 1989, ale vydaný až v roku 1993, avšak skladby na spomínanej novinke sú až na dve výnimky znovunahraté songy zo sólovky Mikea Muira „Lost My Brain! (Once Again)“ z roku 1996.