Pondelková záplava videí: WITHIN TEMPTATION, DEICIDE, STRATOVARIUS, SOULFLY či CATASTROFY

Pozrite si množstvo videí! WITHIN TEMPTATION, STRATOVARIUS, SOULFLY zverejnili novučičké piesne. Kapely DEICIDE, VOIVOD, DEE SNIDER a CATASTROFY nahrali nové videoklipy.

WITHIN TEMPTATION

Holandská kapela WITHIN TEMPTATION vypustila do sveta lyric video k novému singlu „The Reckoning“, v ktorom hosťuje Jacoby Shaddix z PAPA ROACH. Singel pochádza z albumovej novinky „Resist“. Tá sa na pulty predajní dostane 14. decembra vďaka vydavateľstvu Spinefarm Records.

Death metalisti DEICIDE nahrali nový videoklip ku skladbe „Defying the Sacred“ z ich čerstvej štúdiovky „Overtures of Blasphemy“.

Fíni STRATOVARIUS zverejnili lyric video ku skladbe „Unbreakable“ v orchestrálnej verzii pochádzajúcej z ich novej radovky „Enigma: Intermission 2“. Tá vyjde 28. septembra u earMUSIC a ponúkne tri nové piesne, raritné songy, skladby, ktoré doteraz neboli vydané v Európe a štyri populárne piesne („Fantasy“, „Shine in the Dark“, „Unbreakable“ a „Winter Skies“) v orchestrálnych verziách.

Kapela SOULFLY zverejnila novú skladbu s názvom „Dead Behind the Eyes“ s hosťujúcim Randy Blytheom z LAMB OF GOD. Spomínanú pieseň nájdete na chystanom albume „Ritual“, ktorý vyjde 19. októbra u Nuclear Blast Entertainment.

Kanadská formácia VOIVOD má vonku nový videoklip k songu „Iconspiracy“ z ich chystanej dosky „The Wake“, ktorá uzrie svetlo sveta 21. septembra vďaka vydavateľstvu Century Media Records.

DEE SNIDER sa prezentuje novým obrazovým materiálom k piesni „American Made“ z jeho aktuálnej sólovky „For the Love of Metal“.

Nový videoklip, a treba podotknúť, že opäť svojský, nahrali aj Slováci CATASTROFY ku piesni „Jebem vaše idoly“, ktorá sa nachádza na ich novom albume „Besnota“. „V druhej polke augusta napadol Borisovi námet na klip, spoločne s Janom ho dobrejnstormovali hneď v ten večer a už druhý deň sa riešila predprodukcia v podobe písania scenára, prípravy rekvizít a kostýmov, hľadania kameramana a priestorov, zladenia všetkých a všetkého na jeden spoločný víkend. Minulý bol presne ON a teda celý tento týždeň mohla prebiehať postprodukcia – strih, farbenie, efekty. Klip teda vznikol od povestnej žiarovky nad hlavou – cez večerné prípravy – až po dnešnú premiéru za necelý mesiac,“ napísala kapela na svojom oficiálnom facebooku.