Lístky na koncerty AVANTASIA na Slovensku sa rýchlo míňajú. Známe sú mená hostí, ktorí pôjdu turné

Posledných 6 vstupeniek na státie pod pódiom v Prešove a už viac ako týždeň vypredané (to isté státie) v Bratislave signalizuje, že aj Slovensko si už AVANTASIU vzalo za „svoju“.

AVANTASIA Moonglow World Tour 2019 štartuje na Slovensku

VIP sedenie ešte ponúka pár kusov, avšak tiež je to len niekoľko málo desiatok lístkov v oboch mestách. Po vypredaní prvého sektoru – VIP státie v oboch mestách a takmer dopredaní VIP sedenia s radosťou oznamujeme, že album „Moonglow“ ožíva stále viac a viac.

Po úvodnej ochutnávke „The Raven Child“ prichádza na rad druhá singlovka – titulná „Moonglow“, ktorá je duetom Tobiasa Sammeta a Candice Night, ktorá je dosť veľkým prekvapením v zostave albumu. Samozrejme, že Candice už svoje renomé má, jej spolupráca s Ritchiem Blackmooreom z DEEP PURPLE je už viac ako zabehnutá v BLACKMORE´S NIGHT), ale spolupracovala napríklad aj s nemeckými HELLOWEEN.

Ku tejto skladbe prichádza na rad aj oficiálne video, na ktoré si ale pár dní ešte počkáme. Čo sa týka koncertnej zostavy „Moonglow World Tour“, tak sú zatiaľ známe tieto mená:

Tobias Sammet – hlavný spev
Eric Martin – spev (Mr. Big)
Jorn Lande – spev (Jorn, ex-Masterplan)
Geoff Tate – spev (Operation Mindcrime, ex-Queensryche)
Bob Catley – spev (Magnum)
Ronnie Atkins – spev (Pretty Maids)
Herbie Langhans – spev (Sinbreed, ex-Seventh Avenue)
Adriene Cowan – spev (Seven Spires)
Oliver Hartmann – spev + gitara (ex-At Vance)
Sascha Paeth – gitara (ex-Heavens Gate)
Miro Rodenberg – klávesy, zborový spev
Felix Bohnke – bicie (Edguy)
Andre Neygenfind – basgitara

O dva mesiace tu máme úvodné koncerty turné. Očakávania rastú a na veľkolepé akcie sa tešia tak ako fanúšikovia, tak aj aktéri AVANTASIE. Trojhodinové sety budú dychberúce.

Tlačová správa