AMORPHIS, HIM A LORDI S NOVÝMI ALBUMAMI, DEICIDE V ŠTÚDIU

DEICIDE sa nachádzajú v štúdiu. AMORPHIS, HIM, ALICE IN CHAINS a LORDI vydajú nové albumy. WHITESNAKE zasa nový živák. Album od DIO v deluxe verzii.
Fínski melancholici AMORPHIS vydajú 19.apríla novinku pod názvom „Circle“. Vyjde prostredníctvom Nuclear Blast Records. O produkciu sa postaral Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN). Artwork novinky nájdete pod novinkami.

DEICIDE vstúpili do štúdia  AudioHammer s producentom Jasonom Suecofom (TRIVIUM, AUGUST BURNS RED, WHITECHAPEL), kde začnú nahrávať svoj nový album, ktorý vyjde prostredníctvom Century Media Records.

Kapela HIM dokončila práce no novom albume „Tears On Tape“, ktorý vyjde 30. apríla. Ďalšou novinkou z ich tábora je podpísanie zmluvy s ďalším vydavateľstvom a to z Razor & Tie.

ALICE IN CHAINS zverejnili názov nového albumu. Novinka pod názvom „The Devil Put Dinosaurs Here“ by mala vyjsť v máji. Producentom bol opäť Nick Raskulinecz (FOO FIGHTERS, DEFTONES)

Nový album vydajú aj LORDI a to 1. marca. Jeho názov je „To Beast Or Not To Beast“ a bol nahrávaný v štúdiu WireWorld. Album produkoval Michael Wagener (METALLICA, OZZY OSBOURNE, MEGADETH). Aj jeho artwork nájdete pod dnešnými novinkami.

WHITESNAKE vydajú živák „Made In Japan“ v deluxe verzii 2CD/DVD/Blu-ray už 23. apríla. Koncert bol pôvodne natočený pre japonskú televíziu. Ide o záznam koncertu z festivalu Loud Park.

Universal vydajú v reedícii 4.marca album „Dream Evil“ od DIO, ktorý vyšiel v roku 1987. Toto 2 CD bude obsahovať aj množstvo bonusových skladieb z ich koncertu v Doningtone na festivale Monsters Of Rock. Artwork pod novinkami.