NOVÉ VIDEOKLIPY OD STRATOVARIUS A EKTOMORF

STRATOVARIUS a EKTOMORF nahrali nové videoklipy. THE AMENTA a JUNGLE ROT vydajú nové albumy. Slováci GRASSITY vydávajú nové EP. Kapela SCYTHE začne nahrávať nový album.
Melodici STRATOVARIUS majú nový videoklip ku skladbe „Halcyon Days“, ktorá sa nachádza na ich novom albume „Nemesis“. Kapela natáčala videoklip v Litve a zaujímavosťou klipu je to, že je v ňom použitých desať fanúšikovských predmetov vzťahujúcich sa ku kapele. Jedným dychom dodávame, že už čoskoro (24.3.) môžete STRATOVARIUS uvidieť spoločne s AMARANTHE naživo, pretože mieria do Bratislavy. Videoklip nájdete pod dnešnými novinkami.

Kapela EKTOMORF natočila nový videoklip ku skladbe „Black Flag“, ktorá pochádza z ich stále aktuálneho rovnomenného albumu.

Flesh Is Heir“ je názov nového, v poradí tretieho štúdiového albumu, kapely THE AMENTA. U nás by sa mal dostať na pulty predajní 25.marca prostredníctvom Listenable Records. Predbežné hodnotenia tvrdia, že sa má jednať o album roka.

Slovenská death metalová kapela GRASSITY pochádzajúca zo Stropkova vydáva v týchto dňoch EP s názvom „Genocide“. Materiál bol nahrávaný v štúdiu Tetradot vo Vranove nad Topľou. O zvuk sa postaral Peter Tatarka, ktorý spolupracoval už napríklad aj s kapelou BRUTE. Ukážku z ich EP nájdete pod dnešnými novinkami.

Death metalisti JUNGLE ROT vydajú 19.marca novinku pod názvom „Terror Regime“. Ako ochutnávku nám ponúkajú klip k skladbe „Blind Devotion“, ktorý nájdete nižšie.

Kapela SCYTHE vstúpi 30.marca do štúdia, kde budú nahrávať nasledovníka debutového albumu „Beware The Scythe“. Novinka ponesie názov „Subterranean Steel“ a vyjde prostredníctvom Primitive Reaction.