Tarja chystá ďalší album, zverejnila aj novú pieseň. Správy hlásia aj SABATON, FLESHGOD APOCALYPSE a ďalší

TARJA chystá nový album. SABATON zverejnili novú skladbu netradičným spôsobom. FLESHGOD APOCALYPSE, ROTTING CHRIST, SLASH, CELLAR DARLING, BARONESS a VALE OF PNATH s novými klipmi.

Tarja Turunen. Foto: Tim Tronckoe

Tarja Turunen zverejnila lyric video k novému singlu „Dead Promises“ z jej chystaného albumu „In the Raw“. Novinka vyjde v tomto roku u vydavateľstva earMUSIC.

Švédi SABATON zverejnili netradičným spôsobom novú skladbu „Fields of Verdun“. Novinku si totižto vypočujete v podaní kapely APOCALYPTICA. Spomínanú pieseň nájdete na ich novom albume „The Great War“, ktorý vyjde 19. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records.

Symfonickí death metalisti FLESHGOD APOCALYPSE majú vonku nový live videoklip k songu „Healing Through War“. Ide o ukážku z bonusového Blu-ray disku „An Evening in Perugia“, ktorý bude súčasťou digipackovej verzie ich nového albumu „Veleno“. Ten uzrie svetlo sveta 24. mája vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Gréci ROTTING CHRIST sa hlásia o slovo s novým animovaným klipom ku skladbe „The New Messiah“ pochádzajúcej z ich aktuálnej radovky„The Heretics“.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS sa prezentujú novým klipom k piesni „Boulevard of Broken Hearts“ z aktuálnej štúdiovky „Living the Dream“.

Švajčiarska formácia CELLAR DARLING vypustila do sveta nový live videoklip piesne „Death“ z ich aktuálnej nahrávky „The Spell“.

Sludge metalisti BARONESS ponúkajú k zhliadnutiu živé prevedenie skladby „Borderlines“ z nového albumu „Gold & Grey“. Ten sa na pulty predajní dostane 14. júna vďaka vydavateľstvu Abraxan Hymns.

Američania VALE OF PNATH majú na svojom konte nový démonický klip k songu „The Darkest Gate“ z chystaného EP „Accursed“, ktoré oficiálne vychádza 17. mája u Willowtip Records.