Legendárny Ozzy zverejnil zbrusu novú pieseň. Novinky majú aj KING DIAMOND či SEPULTURA

OZZY OSBOURNE prezradil detaily o novom albume. KING DIAMOND, SODOM a LORDI zverejnili nové skladby. SEPULTURA a THE AGONIST s novými klipmi.

Ozzy Osbourne.

OZZY OSBOURNE vydá začiatkom budúceho roka prostredníctvom Epic Records očakávaný album s názvom „Ordinary Man“. Nižšie si môžete vypočuť prvý singel „Under the Graveyard“. „Tento album bol darom mojej vyššej moci. Je to pre mňa dôkaz, že by ste sa nikdy nemali vzdávať. Urobili sme to v krátkom čase, pretože som nechcel trčať šesť mesiacov v podzemnom štúdiu. Chcel som robiť album, ale v mojej mysli bolo, že na to nemám silu, no Andrew (producent), to zo mňa vytiahol. Dúfam, že si to ľudia vypočujú a užijú, pretože do tohto albumu som vložil svoje srdce a dušu,“ uvádza Ozzy v tlačovej správe. Album sa nahrával v Los Angeles s producentom Andrew Wattom na gitare, Duffom McKaganom (GUNS N´ROSES) na basgitare a Chadom Smithom (RED HOT CHILLI PEPPERS) na bicích.

KING DIAMOND zverejnil novú skladbu „Masquerade of Madness“ z chystanej nahrávky „The Institute“. Tá sa k poslucháčom dostane v priebehu budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records.

Brazílska SEPULTURA sa hlási o slovo s obrazovým materiálom k novej piesni „Isolation“ z albumu „Quadra“, ktorý uzrie svetlo sveta 7. februára vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Thrash metalisti SODOM zverejnili nový song „Out of the Frontline Trench“ z rovnomenného EP, ktoré vychádza 22. novembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/Steamhammer.

Kanadská formácia THE AGONIST natočila nový videoklip ku skladbe „The Gift of Silence“ z aktuálneho albumu „Orphans“.

Metalové monštrá LORDI majú vonku nový song „Shake the Baby Silent“ z chystanej dosky „Killection“. Tá vyjde 31. januára u AFM Records.