Zomrel Radim Pařízek († 67) z legendárnej kapely CITRON

Český hudobník podľahol komplikáciám po nedávnej operácii.

Radim Pařízek (1953 – 2021) počas vystúpenia na festivale More Than Fest v roku 2016. Foto: Luss

Nečakaná a tragická správa prišla z tábora legendárnej kapely CITRON. Jej líder a jediný pôvodný člen Radim Pařízek zomrel. O tejto tragickej udalosti informovala kapela prostredníctvom svojho facebooku. Pařízek mal 67 rokov.

„S těžkým srdcem a slzami v očích jsme dnes přijali zprávu, že Radim Pařízek zemřel. Stalo se tak dne 2. 3. 2021 v 18:45. Radim podlehl komplikacím, které byly spjaty s jeho nedávnou operací. Upřímnou soustrast rodině a všem jeho blízkým. Radime, za celý CITRON ti děkujeme! Navždy budeš s námi,“ napísala kapela na svoj facebook.

Bubeník a líder tejto kapely dosiahol s CITRON obrovské úspechy. Bol jej členom od začiatku v roku 1979. S kapelou odohral úspešné európske aj americké turné, predali viac ako 1 milión albumov, v roku 1987 získal so skupinou aj Zlatého slávika.

Radim stál aj za úspešným pokračovaním kapely v novej ére. V roku 2015 dotiahol do kapely znova Láďu Křížka a obnovil spoluprácu s Tanjou.

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af гидра ссылка зеркало официальный