Očakávaná novinka HELLOWEEN vyjde v júni, SLIPKNOT pracujú na ďalšom albume

HELLOWEEN zverejnili zoznam piesní a dátum vydania očakávanej novinky. Novinka od SLIPKNOT bude možno koncepčná. Dave Lombardo a Scott Ian sa podieľali na hudbe do filmu. Zimná edícia Gothoom festivalu by sa mala uskutočniť koncom roka. PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS lákajú na koncertný live stream.

HELLOWEEN. Foto: Martin Häusler

HELLOWEEN v zostave s navrátilcami Michaelom Kiskem a Kaiom Hansenom, zverejnili očakávaný dátum vydania nového albumu, ktorý stanovili na 18. júna 2021. Okrem toho skupina odtajnila názvy 12 piesní, ktoré sa budú nachádzať na albume. Okrem už avizovaného singla „Skyfall“, ktorý podporia najdrahším klipom v dejinách kapely. Premiéru bude mať 2. apríla. Na novom albume sa teda fanúšikovia môžu tešiť na tieto skladby: „Out for the Glory“, „Fear of the Fallen“, „Best Time“, „Mass Pollution“, „Angels“, „Rise without Chains“, „Indestructible“, „Robot King“, „Cyanide“, „Down in the Dumps“, „Orbit“ a „Skyfall“. Ako oznámila kapela prostredníctvom svojho facebooku, album sa bude volať „Helloween“.

SLIPKNOT usilovne pracujú na novom albume a existuje šanca, že bude koncepčný. „Zostavili sme veľa materiálu. Ja a Shawn Crahan sme hovorili o niečom fakt skvelom. Existuje šanca, že to môže byť koncepčné – ak to dokážeme urobiť správne. Myslím si, že hudba je brilantná. Rozširuje to, čo sme spravili s piesňou „We Are Not Your Kind“ . Má to všetko, čo by ste chceli od projektu SLIPKNOT. Sú tam tvrdé a temné veci, taktiež melodické a čudné. To je všetko, čo k tomu môžem momentálne povedať. Vstupujeme do ríše, kde sme nikdy neboli, a je to pre nás vzrušujúce. Najmä po všetkých tých rokoch sme hrdí na to, že sme schopní to vyskúšať a môžeme prekonať samých seba,“ vyjadril sa Corey Taylor v rozhovore pre rádio 95.5 KLOS. Na záver ešte dodáme, že Taylor taktiež zverejnil akustickú verziu piesne „Samantha´s Gone“. Pôvodná verzia je súčasťou jeho debutovej sólovky „CMFT“.

Dave Lombardo (ex-SLAYER, SUICIDAL TENDENCIES) a Scott Ian (ANTHRAX) sa podieľali na hudbe do filmu „Thunder Force“, ktorý dorazí 9. apríla na streamovaciu službu Netflix.

Zimná edícia festivalu Gothoom sa mala pôvodne uskutočniť minulý mesiac, no kvôli aktuálnej situácii s pandémiou sa tak nestalo. Organizátori sa však tejto myšlienky nevzdávajú a nový termín bol stanovený na 29.- 30. októbra 2021. Festival by sa mal uskutočniť v Mestskom kultúrnom centre v Žiari nad Hronom.

Kapela PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS odvysiela v noci z 9. na 10. apríla (o 1:00h nášho času) koncertný live stream, počas ktorého odohrajú skladby PANTERY. Zaznejú piesne z albumov „Cowboys from Hell“, „Vulgar Display of Power“, „Far Beyond Driven“, „The Great Southern Trendkill“ a „Reinventing the Steel“. Predkapelou bude austrálska formácia KING PARROT. Pre viac informácii klikajte na illegalslive.com.

как найти правильную ссылку на гидру, официальное зеркало и официальные ссылки на hydraruzxpnew4af ссылка на гидру в браузере