Novinkový blok: Čerstvé správy hlásia SEPULTURA, INSOMNIUM, KATATONIA, RAGE, U.D.O. a ďalší

SEPULTURA, INSOMNIUM, RAGE a U.D.O. zverejnili nové skladby. KATATONIA vydá novú kompiláciu. ROTTEN SOUND s novým basgitaristom. AUTOPSY bez basgitaristu. GENERATION KILL vydajú nový album.

SEPULTURA

Kapela SEPULTURA zverejnila skladbu „Apes of God“ s hosťujúcim Robom Cavestanym (DEATH ANGEL) z karanténneho albumu „SepulQuarta“. Nahrávku, ktorá uzrie svetlo sveta 13. augusta prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records, tvoria doma nahraté skladby, ku ktorým si vždy štvorica prizvala renomovaných hostí.

Melodickí death metalisti INSOMNIUM vypustili do sveta novú, klipom podporenú skladbu „The Antagonist“ z EP „Argent Moon“. Novinka má dátum vydania stanovený na 17. septembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Melancholici KATATONIA vydajú 1. októbra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records novú kompiláciu „Mnemosynean“. Obsahovať bude raritky ako bonusy z limitovaných edícií, skladby z EP nahrávok, covery, remixy a podobne. Týmto vydaním si taktiež pripomínajú 30. výročie kapely. Nižšie nájdete aj trailer.

Nemecká kapela RAGE zverejnila novú skladbu „Virginity“ z chystaného albumu „Resurrection Day“. Ten vychádza 17. septembra prostredníctvom vydavateľstva SPV/ Steamhammer.

Formácia U.D.O. sa hlási o slovo s novou skladbou „Metal Never Dies“. Pieseň je súčasťou štúdiovky „Game Over“, ktorá vyjde 22. októbra prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Z old school death metalovej formácie AUTOPSY odišiel basgitarista Joe Trevisano. „Joe sa rozhodol presunúť svoju pozornosť na rodinu a my ho v tom stopercentne podporujeme. AUTOPSY bude naďalej napredovať a priebežne vás budeme informovať. Drvenie vašich lebiek sme ešte nedokončili. Berte to tak, že ste boli varovaní,“ uvádza kapela v oficiálnom vyhlásení.

Grindcoristi ROTTEN SOUND oznámili, že basgitarista Matti Raappana sa stal plnohodnotným členom kapely. Fínska úderka rovnako dokončuje materiál na nový album.

Thrash metalisti GENERATION KILL vydajú 27. septembra prostredníctvom vydavateľstva Blood Blast Distribution nový album „MKUltra“. Nižšie si môžete vypočuť ochutnávku v podobe skladby „Rat King“.