Po ročnej odmlke sa vracia Black Valentine. Na jubilejnom 5. ročníku vystúpi v Poprade 5 kapiel

Line-up mal byť pôvodne zostavený aj z kapiel zo Švédska a Francúzska, avšak kvôli stále platným obmedzeniam sa organizátori rozhodli pre formácie zo Slovenska a Čiech.

BLACK VALENTINE VOL. 5

DEHYDRATED (Sk) – death metal
SURGERY (Sk) – death metal
ARAWN (Cz) – death/thrash metal
REFORE (Cz) – thrash metal
FUNUS (Sk) – old school death metal

Sobota 12.02.2022, Poprad – Rock Fabric
Štart: 18:00 hod., vstupné 10 €

Banner ku akcii

Aj metalovou hudbou bijúce srdcia majú právo osláviť taký komerčný sviatok, ako je Valentín. A majú právo osláviť ho po svojom. Práve preto vznikol mini fest s názvom Black Valentine. Táto milá akcia sa bude 12. februára konať už po piaty krát, a to konkrétne v popradskom klube Rock Fabric.

„Line-up bude opäť poriadny old-school metal, presne ako ho máme najradšej. Tentokrát však len v réžii česko-slovenských kapiel. O zvuk sa už tradične postará osoba ktorá tomu najviac rozumie: Maťo Barla! Tešíme sa na vás,“ uviedli organizátori.

DEHYDRATED
Domáci veteráni death metalového žánru z Piešťan prídu predstaviť svoj nový štúdiový počin „After the Funeral“. Strednotempové pasáže, ťažké riffy a silný groove.

SURGERY
Death metalová formácia SURGERY si po dvoch rokoch zahrá opäť na domácej pôde. Ich živelné vystúpenie bude podporené aj novými skladbami z pripravovaného albumu.

ARAWN
Kapela ktorá k nám dorazí až z českého Mostu. Dva death/thrash metalové albumy vydané pod Slovak Metal Army, kvantum koncertov za sebou a hlavne super ľudia.

REFORE
Spoza rieky Moravy k nám príde jedna z najlepších thrashových kapiel, REFORE! Sila kapely spočíva hlavne v živých koncertoch, tak veríme, že pod pódiom ich odmeníte poriadnym moshpitom!

FUNUS
Bratislavskí vykrádači cintorínov FUNUS majú na konte zatiaľ len jedno demo z roku 2020, ktoré urobilo slušný poprask na domácej metalovej scéne. Hudobne ide o poctivý staroškolský death metal, v podobe ako si ho všetci pamätáme a máme najradšej!

FB Event

Plagát k Black Valentine vol. 5

Tlačová správa