Ozzy zverejnil nový song s hosťujúcim Zakkom Wyldeom, čerstvé info hlásia aj OBSCURA, EVERGREY či VOIVOD

OZZY OSBOURNE zverejnil novú skladbu. OBSCURA, EVERGREY a WOLVES IN THE THRONE ROOM s novými klipmi. VOIVOD vydajú nové EP.

Ozzy Osbourne

OZZY OSBOURNE zverejnil novú skladbu „Nothing Feels Right“ s hosťujúcim gitaristom Zakkom Wyldeom (BLACK LABEL SOCIETY). Pieseň bude súčasťou nového albumu „Patient Number 9“, ktorý vychádza už v piatok 9. septembra prostredníctvom vydavateľstva Epic Records.

Technickí death metalisti OBSCURA natočili nový videoklip ku skladbe „The Neuromancer“ z aktuálnej dosky „A Valediction“.

Švédi EVERGREY sa pripomínajú animovaným videoklipom ku piesni „Save Us“ z aktuálnej štúdiovky „A Heartless Portrait (The Orphean Testament)“.

Kanadská formácia VOIVOD vydá 4. novembra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nové EP „Ultraman“, inšpirované rovnomenným TV seriálom. „Ako dieťa som často sníval o tom, že nájdem Beta kapsulu, aby som sa mohol premeniť na Ultramana, zabrániť zničeniu mesta obrovským monštrom chrliacim oheň a dúfajúc, že pri tom aj zachrániť Akiko Fuji. Som si istý, že veľa ľudí malo rovnaký sen. My vo VOIVOD určite a preto sme sa rozhodli nahrať covery hlavných a bojových tém tohto seriálu pre toto EP. Nahrávky vznikli počas nahrávacej session albumu „Synchro Anarchy“ a Chewy (gitarista) spieva japonské časti. Pre stranu B sme vypátrali stratený prídavok zo šou k 35. výročiu „Return To Morgöth – Live 2018“. Užite si to!“ uvádza bubeník Michel „Away“ Langevin v tlačovej správe.

Black metalisti WOLVES IN THE THRONE ROOM vypustili do sveta live video skladby „I Will Lay Down My Bones Among the Rocks and Roots“ z albumu „Two Hunters“ (2007). Materiál sa natáčal počas tohtoročného festivalu Fire in the Mountains v americkom Wyomingu.