Spleť nových klipov a piesní: AT THE GATES, VOIVOD, OBSCURA a ďalší

AT THE GATES, DRACONIAN a KILLSWITCH ENGAGE natočili videoklipy. VOIVOD, OBSCURA a PRONG zverejnili nové skladby. Festival GOTHOOM má kompletný line-up.

Ester Segarra

AT THE GATES

Švédski melodickí death metalisti AT THE GATES sa prezentujú novým live videoklipom ku skladbe s názvom „The Circular Ruins“, pochádzajúcej z ich comebackovej nahrávky „At War with Reality“.

Kanadskí veteráni VOIVOD vydajú 26. februára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nové, päťskladbové EP „Post Society“ a práve z neho zverejnili titulnú skladbu, ktorú nájdete pod touto správou.

Prog/tech death metalová formácia OBSCURA zverejnila novú skladbu „Ode to the Sun“ z ich novej štúdiovky nazvanej „Akroasis“, ktorá vyjde 5. februára prostredníctvom vydavateľstva Relapse Records.

Crossover/thrash metalová kapela PRONG vypustila do sveta nový song s názvom „Cut and Dry, ktorý nájdete na ich novom albume „X – No Absolutes“. Ten sa na pulty predajní dostane 5. februára vďaka vydavateľstvu SPV/Steamhammer.

Line-up festivalu GOTHOOM je kompletný. Poslednou kapelou, ktorá uzavrela zoznam vystupujúcich je tajomný black/doom metalový projekt BATUSHKA z Poľska. Identity jednotlivých členov sú neznáme, no hovorí sa, že sú to členovia zo známych a zabehnutých kapiel. V poradí siedmy ročník festivalu GOTHOOM sa uskutoční 21.7. až 23.7. 2016 a hlavnými ťahákmi budú kapely ako ASPHYX, MARDUK, ROTTING CHRIST, NAPALM DEATH, BÖLZER, CATTLE DECAPITATION či GRAVEWORM.

gothoom-open-air-final-plagat-7

Finálny plagát Gothoomu pre rok 2016

Švédska gothic/doom metalová formácia DRACONIAN sa prezentuje novým obrazovým materiálom ku skladbe nazvanej „Stellar Tombs“ z ich aktuálnej dosky „Sovran“.

Metalcoristi KILLSWITCH ENGAGE natočili nový videoklip ku piesni „Hate by Design“ pochádzajúcej z ich novej, v poradí siedmej radovky „Incarnate“, ktorá uzrie svetlo sveta 11. marca prostredníctvom Roadrunner Records.