Prvý sólový koncert Tilla Lindemanna na Slovensku už v novembri, tešte sa na výnimočnú šou

Zažite Till Lindemanna bližšie ako kedykoľvek predtým. Líder skupiny RAMMSTEIN stíha popri turné svojej domovskej kapely aj vlastné koncerty.

Till Lindemann

BRATISLAVA. Ak chcete na vlastnej koži pocítiť brutálne pyrotechnické efekty a kontroverznú šou jedného z najlepších frontmanov rocku, máte jedinečnú príležitosť. Turné „Ich Hasse Kinder Tour 2022“ dorazí do bratislavskej Incheba Expo Arény už 24. novembra 2022. Ide o prvé sólové vystúpenie Tilla Lindemanna na Slovensku!

Koncerty skupiny RAMMSTEIN sú fantastickým zážitkom. Keď však chcete zažiť jej lídra Tilla Lindemanna v ešte väčšej akcii a s vlastnou tvorbou, máte jedinečnú príležitosť. A to na aktuálnom halovom turné „Ich Hasse Kinder Tour 2022“, s ktorým zavíta aj do Bratislavy. Tento rok odohral koncert v izraelskom Tel Avive, kde predstavil svoju kapelu, ktorá ho na koncertoch sprevádza. Na basu zahrá Acey Slade, na gitarách sa predstavia Jes Paige a Emily Ruvidich a za bicie si sadne Sandy Beaches.

„Na koncerte odznejú skladby z albumov Skills in Pills a F & M, na ktorých spolupracoval ešte Petrom Tägtgrenom. Ich kapela sa rozpadla v roku 2020 a odvtedy vystupuje 59-ročný Lindemann sám,“ vysvetľuje organizátor koncertu.

Na koncerte zaznejú skladby „Praise Abort“, „Skills In Pills“, „Ladyboy“, „Fish On“, „Fat, Frau & Mann“, „Steh Auf“ či „Ich Hasse Kinder“. Fanúšikovia sa môžu tešiť na množstvo experimentálnych a nekonvenčných hudobných nápadov, pôsobivé videoprojekcie a brutálne pyrotechnické efekty. Nebudú určite chýbať ani spevákove scénky v rôznych prevlekoch, ktoré sú mládeži do 18 rokov neprístupné. 59-ročný hudobník, básnik a športovec je totiž na pódiu neprehliadnuteľný. Nenechajte si ujsť jednu z najväčších hudobných udalostí roka. Stretneme sa vo štvrtok 24. novembra 2022 v Incheba Expo Aréne v Bratislave a v utorok 22. novembra 2022 v Tipsport Aréne, po novom v Športovej hale v Holešovicích v Prahe.

Vstupenky na Ich Hasse Kinder Tour 2022 ZAKÚPITE TU. Organizátor podujatia spoločnosť Ticketmedia s.r.o. upozorňuje, že koncert je určený osobám 18+.

Tlačová správa