Novinkový blok: UNLEASHED, SUICIDE SILENCE, MINISTRY a CRIPPLED BLACK PHOENIX

UNLEASHED dočasne bez bubeníka. SUICIDE SILENCE zverejnili novú skladbu. MINISTRY ohlásili koncertný stream. CRIPPLED BLACK PHOENIX s novým klipom.

UNLEASHED

Švédski death metalisti UNLEASHED oznámili, že ich bubeník Anders Schultz sa zranil pri páde z motocykla. „S ľútosťou vám oznamujeme, že Anders mal nedávno nehodu na motorke a nejaký čas sa z toho bude musieť zotavovať. Na zvyšné tohtoročné vystúpenia preto zoberieme dobrého kamaráta kapely, ktorý bude hrať na bicie,“ znie v oficiálnom vyhlásení skupiny.

Deathcoristi SUICIDE SILENCE zverejnili klipom podporenú novú skladbu „Capable of Violence“. Nájdete ju na TOMTO ODKAZE. „Čo by bolo potrebné na to, aby ste sa pomstili? Čo by vás prinútilo vziať život? Je niekedy vhodný čas na násilie? Žijeme vo svete, kde na tieto otázky, žiaľ, veľa ľudí neustále odpovedá. Oko za oko oslepuje celý svet. Napriek tomu ľudstvo naďalej túži po smrti a ničení,“ píše sa v tlačovej správe. Vydanie nového albumu „Remember…You Must Die,“ má kapela naplánované na prvý štvrťrok budúceho roka prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Industrial metalová formácia MINISTRY oznámila, že 20. novembra o 23:00hod. bude mať svoj vôbec prvý koncertný live stream. Táto špeciálna udalosť, ktorá ponúkne klasické hity zo 40-ročnej histórie kapely, ale aj nové skladby z albumu „Moral Hygiene“, bola naplánovaná s ohľadom na európskych fanúšikov po tom, čo skupina musela túto jeseň zrušiť turné kvôli nepredvídaným okolnostiam. „Nikdy sme nezamýšľali, aby Cleveland s NINE INCH NAILS bol našou poslednou tohtoročnou šou. Kvôli okolnostiam, ktoré sme nemohli ovplyvniť, sme museli zrušiť európske zastávky, ale nechceli sme skončiť rok 2022 bez ešte jedného vystúpenia,“ povedal líder skupiny Al Jourgensen. Lístky je možné zakúpiť TU.

Britská formácia CRIPPLED BLACK PHOENIX sa pripomína novým videoklipom ku skladbe „Bonefire“ z aktuálnej štúdiovky „Banefyre“.