DNES SPRÁVY OD RITCHIE BLACKMOREA, SOULSPELL A MISERY INDEX

Brazílska power metalová opera Soulspeel pripravuje druhý album, na ktrom budú okrem iných účinkovať napríklad aj Jon Oliva, Zak Stevens alebo Roland Grapow. Ritchie Blackmore spoločne so svojou manželkou Candice, pripravujú nový materiál. Okrem toho si môžete cez odkaz vypočuť aj novú skladbu od death/grinderov Misery Index z pripravovanej novinky.

Jon Oliva (ex – Savatage, Trans-Siberian Orchestra, Jon Olivas Pain) bol v posledných mesiacoch naozaj vyťaženým človekom. Okrem účasti na novej Avantasii je hosťom aj na brazílskej power metalovej opery Soulspell nazvanej The Labyrinth of Truths. Okrem Jona Olivu sa na tomto projekte objavia aj Tim „Ripper“ Owens (ex – Judas Priest, Iced Earth, Beyond Fear), Zak Stevens Circle II Cirlce, ex – Savatage), Roland Grapow (ex – Helloween, Masterplan) a Blaze Bayley (ex – IroN Maiden, Wolfsbane). Prvý album album Soulspell vyšiel v roku 2008 a volal sa A Legacy of Honor.

Rockový mohykán Ritchie Blackmore práve dokončuje práce na novom albume jeho kapely Blackmores Night. Táto správa vyšla na oficiálnom webe kapely. Nový materiál by mal vyjsť na konci tohto roka.

Američania Misery Index zverejnili na svojom Myspace profile ďalšiu skladbu z pripravovaného albumu Heirs To Thievery a síce Carion Call. Kompletný nový album vyjde 11. mája prostredníctvom Relapse Records.