Vypočujte si novú skladbu od SEPULTURY, info aj od SOULFLY alebo DEFTONES

Brazílska legenda SEPULTURA zverejnila novú skladbu. SOULFLY chystajú ďalší album. Štúdiová novinka od Američanov DEFTONES by mala vyjsť na jeseň. Austrálčania BLACK MAJESTY taktiež vydajú nový album.

Sepultura-promo

SEPULTURA

SEPULTURA nahrala pre brazílske vydavateľstvo DarkSide Books  novú pieseň s názvom „DarkSide“, ktorá je inšpirovaná temnejšou stránkou literatúry. Vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE. Kapela už spolupracovala s týmto vydavateľstvom aj v minulosti, keď gitarista Andreas Kisser napísal predslov v knihe o BLACK SABBATH.

Max Cavalera prezradil, že chystaný nový album SOULFLY ponesie názov „Archangel“ a vyjde v auguste prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Na nahrávke sa v súčasnosti ešte pracuje, konkrétne treba dokončiť vokály, spraviť finálny mix a artwork. Cavalera ešte dodal, že album bude viac experimentálnejší ako ich predošlé nahrávky. Tak sa nechajme prekvapiť.

Kapela DEFTONES momentálne pracuje na novom, zatiaľ nepomenovanom albume. Spevák Chino Moreno prezradil, že hudba už je nahratá a v súčasnosti pracuje na vokáloch. Vydanie štúdiovej novinky je naplánované na 25. septembra.

Power metalová skupina BLACK MAJESTY z Austrálie, známa aj v našich končinách, naplánovala na záver júla vydanie nového albumu „Cross of Thorns“. Materiál sa nahrával pod odborným dohľadom Rolanda Grapowa (MASTERPLAN, ex-HELLOWEEN). V zostave skupiny už nefiguruje český bubeník Pavel Konvalinka, ktorého nahradil Ben Wignall. BLACK MAJESTY majú aj nového basáka, ktorým sa stal Evan Harris.