HELLOWEEN sa pýšia novým videoklipom, bleskovky aj z táborov LINDEMANN a SYMPHONY X

Nemecká legendárna skupina HELLOWEEN sa prezentuje novým videoklipom. Projekt LINDEMANN vypustil do sveta krátku ukážku z chystaného klipu. Novinky aj od SYMPHONY X a Phila Anselma (DOWN, SUPERJOINT RITUAL, ex-PANTERA).

helloween-2015

HELLOWEEN

A je to tu. Skôr ako sa na konci mája (29.5.) dočkáme nového albumu „My God-Given Right“ nám legendárne tekvice HELLOWEEN ponúkajú nový videoklip k rovnomennej piesni. Videoklip nájdete nižšie a my ešte pripomenieme, že na albumovej novinke sa môžete tešiť na 13 nových skladieb.

Hudobný projekt Tilla Lindemanna (RAMSTEIN) a Petra Tägtgrena (HYPOCIRSY, PAIN) nazvaný LINDEMANN má bravúrne zvládnutú promo kampaň pred vydaním debutového albumu „Skills in Pills“ (23. júna). Na konci mája (29.5.) vydajú singel „Praise Abort“, ku ktorému natočili aj videoklip. Ten sa na svetlo sveta dostane o deň skôr. V týchto dňoch LINDEMANN zverejnili krátku ukážku z tohto klipu, z ktorej je viac ako jasné, že sa budeme mať načo tešiť.

Progresívni Američania SYMPHONY X vydajú 24. júla prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast nový album nazvaný „Underworld“. Fanúšikovia tejto americkej skupiny sa tak po 4 rokoch môžu tešiť na 11 nových piesní.

symphony-x-underworld

SYMPHONY X – Underworld

Phil Anselmo (DOWN, ex-PANTERA) na nedávnej tlačovej konferencii na Floride záhadne priznal, že pracuje na momentálne tajnom death metalovom projekte. Phil neprezradil ani mená hudobníkov, s ktorými na projekte pracuje. Anselmo prezradil, že pracuje aj na nových piesňach pre jeho znovu aktívnu kapelu SUPERJOINT RITUAL a taktiež skladá nový materiál aj pre svoju sólovú kapelu PHILIP H. ANSELMO & THE ILLEGALS.