SLAYER vyjde krátky film a živák. Novinky hlásia aj HELLOWEEN, GHOST, LINDEMANN alebo AGNOSTIC FRONT

SLAYER chystajú ďalšie novinky. HELLOWEEN zverejnili ukážku z nového DVD. GHOST sa hlásia s dvoma novými skladbami. Novinky hlásia aj LINDEMANN, AGNOSTIC FRONT, LACUNA COIL, INSOMNIUM, AS I LAY DYING, EXHUMED, SLASH, SASCHA PAETH’S MASTER OF CEREMONY a ALTER BRIDGE.

SLAYER

Thrash metalisti SLAYER oznámili, že 8. novembra im prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records vyjde krátky film „The Repentless Killogy“ a živák „The Repentless Killogy, Live at the Forum in Inglewood, CA“. „Film otvára trojica videoklipov zostavených ako jeden chronologický dej a predstavuje hlavnú postavu Wyatta, bývalého neonacistu spojeného s gangom „The Hand Brotherhood“, ktorého znakom po vražde je krvavá odtlačka ruky. Pred prvým hudobným klipom Wyatt opustil gang po tom, čo sa zamiloval do Giny. Obaja sa schovali, aby unikli jeho príšernej minulosti a založili rodinu, čo však gang nepovolil a tehotná Gina bola brutálne zavraždená pred zrakom Wyatta. Film potom prechádza do súčasnosti, kedy vidíme Wyatta na úteku pred vymáhaním práva a nacistickým gangom. Teraz sa však venuje odstráneniu „The Hand Brotherhood“ a hľadaniu odplaty, kdekoľvek môže,“ píše sa v tlačovej správe. „Keď sme sa rozhodli urobiť prvé tri klipy (ku skladbám „Repentless“, „Pride in Prejudice“ a „You Against You“) mali sme v úmysle pokračovať v ďalších dobrodružstvách SLAYER a Wyatta sme chceli aj na ďalšom albume. SLAYER však oznámili, že „Repentless“ je posledným albumom, takže tento príbeh, videá a živák sú perfektným zakončením záverečného turné. Je to finále SLAYER. Toto je koniec monštier,“ doplnil režisér BJ McDonnell. My ešte doplníme, že živák „Live at the Forum in Inglewood, CA“ prinesie záznam koncertu z 5. augusta 2017, z arény The Forum v Los Angeles pod režisérskou taktovkou Wayna Ishama.

Nemci HELLOWEEN zverejnili ukážku z chystaného DVD „United Alive“ v podobe ďalšej piesne. Tentokrát ide o pomalý song „Forever and One (Neverland)“. Spomínané DVD vychádza 4. októbra prostredníctvom Nuclear Blast Records a zachytáva masívne turné „Pumpkins United World Tour“, ktoré HELLOWEEN odohrali v rokoch 2017 a 2018 v zostave Andi Deris, Michael Kiske, Kai Hansen, Michael Weikath, Markus Grosskopf, Sascha Gerstner a Dani Löble.

Švédska formácia GHOST zverejnila dve nové skladby s názvami „Mary on a Cross“ a „Kiss the Go-Goat“ zo sedempalcového singla „Seven Inches of Satanic Panic“.

Projekt LINDEMANN, za ktorým stoja Till Lindemann (RAMMSTEIN) a Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN), sa hlási o slovo s novým albumom „F & M“. Novinka vyjde 22. novembra a prvú ochutnávku v podobe klipovky „Steh Auf“, v ktorej účinkuje hollywoodsky herec Peter Stormare, si môžete vypočuť nižšie.

Hardcorová smečka AGNOSTIC FRONT vydá 8. novembra prostredníctvom Nuclear Blast Records nový album s názvom „Get Loud!“. Pod správou nájdete aj ochutnávku v podobe skladby „Spray Painted Walls“.

Talianska formácia LACUNA COIL natočila nový videoklip k piesni „Reckless“ z chystaného albumu „Black Anima“. Ten vychádza 11. októbra u Century Media Records.

Fíni INSOMNIUM majú nový videoklip ku skladbe „Heart Like a Grave“. Spomínanú pieseň nájdete na rovnomennej nahrávke, ktorá vychádza 4. októbra prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Metalcoristi AS I LAY DYING zverejnili nový klip ku skladbe „Blinded“ z albumu „Shaped by Fire“, ktorý uzrie svetlo sveta už 20. septembra vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Death/grindoví šialenci EXHUMED predstavili nový videoklip k songu „Naked, Screaming, and Covered in Blood“ z dosky „Horror“. Novinka sa na pulty predajní dostane 4. októbra vďaka vydavateľsvu Relapse Records.

SLASH ft. MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS ponúkajú ďalšiu ukážku z nového DVD „Living the Dream Tour“, tentokrát v podobe skladby „The Call of the Wild“. Spomínané DVD má dátum vydania naplánovaný na 20. septembra prostredníctvom vydavateľstva Eagle Vision.

SASCHA PAETH’S MASTERS OF CEREMONY nahrali ďalší videoklip, ktorý je tentokrát ku piesni „Die Just A Little“. Pieseň sa nachádza na debutovom albume gitarového mága Saschu Paetha (AVANTASIA) „Signs of Wings“.

Kapela ALTER BRIDGE zverejnila novú pieseň s názvom „In the Deep“ z chystaného albumu „Walk the Sky“ (vychádza 18. októbra u Napalm Records).