Dávka metalu Made in Slovakia: Trnavu navštívia ACHSAR a čerství držitelia rádiohláv MORNA

Burn_Booking vás pozýva na aprílový metalový koncert troch slovenských kapiel, ktoré sa predstavia v trnavskom Art Klube.

ACHSAR (Sk – Levice) – folk metal
MORNA (Sk – Nová Dubnica) – progressive death metal
HYPNOTIC (SK – Bratislava) – thrash metal

Sobota 16.4.2016, Trnava – Art Klub
Štart: 20:00, vstupné: 3 eurá

Hlavným hosťom večera budú folk metalisti ACHSAR z Levíc. Po dlhých rokoch plných demáčov napokon vydali v roku 2014 debut „Septentrionalis“ pod krídlami Gothoom Productions vám prinášajú hotovú smršť. Šesť bojovníkov nabrúsi sekery, nože a bude sa mordovať! Pivo s medovinou, zvuk gájd a riadny mosh-pit. Studený severák ti rozfúka frizúru a neostane nič iné než headbang, headbang, headbang… Asi najlepšie by sa dala ich hudba opísať slovom epická. Je málo bardov, ktorí by dokázali tak šťavnato hrať ako práve naše slovenské ENSIFERUM, teda Levičania ACHSAR.

Do Trnavy zavítajú aj čerství víťazi Radio_Head Awards 2015, kapela MORNA. Tá sa vráti do Trnavy ukázať, ako sa im podaril nový album „Nuisance“, za ktorý dostali sošku v kategórií Hard&Heavy. Chalani z Novej Dubnice sa po úspešnom debute „Tale of Woe“ nezľakli a ostali pri magickom progresívnom death metale švédskeho razenia. Je to až čaro počúvať, čo všetko s gitarami dokážu. MORNA toto všetko dáva s prehľadom a eleganciou im vlastnou. Atmosféra, špičkový growl a gitarové vyhrávky dopĺňajú všetky aspekty prvotriednej progresívnej kapely do jedného dokonalého diela hodného svetovej tvorby. Nečudo, že práve im poputovalo ocenenie RHA.

Klepačky, slayerovské riffy, riadne našlapaný vokál a bpm vysoko presahujúce povolenú rýchlosť na našich cestách, to všetko symbolizuje nekompromisný thrash metal v podaní mladej bratislavskej kapely HYPNOTIC. Mladíci majú za sebou viacero koncertov a zopár čerstvo nahratých songov. Snáď to steny klubu vydržia. Dynamity, gulomety. Tento parný valec si nenechajte ujsť.

FB Event

achsar-morna--trnava-plagat

Plagát ku koncertu

Tlačová správa