Blackové ikony IMMORTAL pripravujú deviaty album. Novinky aj od DARK FUNERAL, RAGE a EPICA

IMMORTAL dokončili proces písania nového albumu. DARK FUNERAL a RAGE s novými klipmi. EPICA vydá nový album.

immortal-2016

IMMORTAL

Black metalové ikony IMMORTAL sú po novom už len vo dvojici a teraz hlásia zaujímavé novinky. Demonaz a Horgh dokončili proces písania novej, v poradí deviatej radovky. „Bude to náš najtemnejší a najchladnejší album po dlhej dobe. S masívnymi riffmi, ponurými vokálmi a s príbehmi našej mocnej ríše. Rýchle, zbesilé a epické skladby s dlhšou dobou hracieho času, než ktorýkoľvek z našich predchádzajúcich albumov. Masívna fanúšikovská podpora bola veľmi podnetná a nesklameme ich. Proces písania bol skvelý a čoskoro budeme pripravený na spustenie nahrávania,“ píše sa vo vyhlásení kapely. Ešte dodáme, že Demonaz bude po odchode Abbatha obstarávať aj vokály.

Švédski black metalisti DARK FUNERAL natočili nový videoklip ku skladbe s názvom „Unchain My Soul“. Spomínaný song pochádza z ich štúdiovej novinky „Where Shadows Forever Reign“, ktorá vyšla v piatok 3. júna prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records.

Nemecké metalové trio RAGE má dva nové videoklipy. Prvý je k songu „My Way“, ale ide o live video. Druhý je k piesni pochádzajúcej (čo je aj prípad „My Way“) z ich nového  albumu „The Devil Striked Again“. Ten vyjde 10. júna prostredníctvom vydavateľstva Nuclear Blast Records. Oba klipy nájdete hneď pod správou.

Holandská formácia EPICA oznámila, že 1. októbra im prostredníctvom labelu Nuclear Blast Records vyjde nový štúdiový album s názvom „The Holographic Principle“. Fanúšikovia Simone Simons a spol. nezabudnite, že kapela sa predstaví v Bratislave už v utorok 7. júna.