Sviatok pre death metalistov: Do Trenčína prídu bývalí členovia SINISTER, DEHYDRATED pokrstia nový album

Holandská death metalová úderka NEOCAESAR, ktorú tvorí štvorica bývalých členov SINISTER, vystúpi už čoskoro na Slovensku!

NEOCAESAR (Ned) – old schol death metal
DEHYDRATED (Sk) – death metal
BRUTE (Sk) – death metal
CRANIAL CARNAGE (Cz) – death metal

Nedeľa 1.10.2017, Trenčín – Lúč
Štart: 19:00, vstupné: 10 € (predpredaj) / 12 € (na mieste)

NEOCAESAR majú za sebou vydanie debutového albumu „11:11“ vo vlastnej réžii a už na jeseň sa vyberie na malé turné po ČR s kapelou HYPNOS a ihneď po nej pridáva aj jeden dátum pre fanúšikov zo Slovenska! Ak ste ešte o kapele nepočuli, je na čase to napraviť, napríklad aj prostredníctvom webu Slovak Metal Army. Podporu Holanďanom budú robiť slovenské bandy DEHYDRATED, BRUTE a česká formácia CRANIAL CARNAGE.

NEOCAESAR – Majú na konte debutový album, ktorý sa nesie v duchu starých matriálov z oblasti death metalu, tu však špeciálne starých albumov SINISTER, pretože komplet zostava NEOCAESAR pôsobila na albumoch „Hate“ a „Bastard Saints“. Táto šou bude prvá a zatiaľ jediná na Slovensku v roku 2017.

DEHYDRATED – Po dvadsiatich rokoch sa na scénu vracia piešťanská kapela DEHYDRATED. Legenda domácich death metalových legiend, v doplnenej zostave okolo Braňa Juráka. Kapela už má nahratý nový album, ktorý bude vydaný čoskoro pod názvom „Resurrection“ na znovuzrodenej značke Immortal Souls Prods. Na tomto koncerte nvý album aj pokrstia.

BRUTE – Tretí album „Henchmen“ je v prvom náklade 500 ks takmer rozobratý. Steve a jeho družina už dnes funguje v päťčlennej zostave, keď po bubeníkovi prišiel do kapely aj druhý gitarista. BRUTE patria doslova k death metalovým skvostom slovenskej scény.

CRANIAL CARNAGE – Moraváci vydávajú svoj debut taktiež pod značkou ISP. Vyznačujú sa technickejšou formou brutálneho death metalu a tento rok sa predstavili aj na fantastickom festivale Gothoom.

FB Event

Plagát ku koncertu

Tlačová správa