Stredajší novinkový blok: CYNIC, OBSCURA, PRIMORDIAL či EXHUMED

CYNIC sa hlásia opäť o slovo. OBSCURA dokončili nahrávanie nového albumu. PRIMORDIAL prezradili názov nového albumu. EXHUMED s live videoklipom. FU MANCHU zverejnili novú skladbu.

CYNIC

Kapela CYNIC zverejnila nový digitálny singel s názvom „Humanoid“. Táto pieseň predstavuje porciu novej muziky od roku 2014, kedy im vyšiel album „Kindly Bent to Free Us“. Tento singel nahrali Paul Masvidal, dlhoročný basák kapely Sean Malone a nováčik za bicími – Matt Lynch.

Technickí death metalisti OBSCURA dokončili nahrávanie novej štúdiovky „Diluvium“. Album, ktorý by mal vyjsť v lete u Relapse Records im pomohol nahrať ich dlhoročný producent V. Santura (TRIPTYKON) v jeho Woodshed Studios.

Íri PRIMORDIAL prezradili, že ich nový album sa bude volať „Exile Amongst the Ruins“ a zároveň uverejnili aj jeho artwork. Dátum vydania však zatiaľ nie je známy.

PRIMORDIAL – Exile Amongst the Ruins

Death/grinderi EXHUMED sa prezentujú novým live videoklipom k songu „Unspeakable“ z aktuálnej dosky „Death Revenge“. Zábery pochádzajú z koncertu, ktorý odohrali 28. novembra 2017 v bare St. Vitus v Brooklyne.

Stoner rockeri FU MANCHU zverejnili lyric video k novej piesni „Clone of the Universe“ z rovnomennej radovky, ktorá uzrie svetlo sveta 9. februára cez vlastný label kapely At The Dojo Records.