AT THE GATES vydajú v máji nový album, MINISTRY s ďalším kontroverzným klipom

AT THE GATES zverejnili artwork nového albumu. MINISTRY majú nový klip. Kapela U.D.O. chystá nový album. PARKWAY DRIVE s novým singlom. Španieli KILMARA nahrávajú ďalší album.

AT THE GATES

Death metalisti AT THE GATES zverejnili artwork ich chystanej novinky s názvom „To Drink From the Night Itself,“ ktorá vyjde 18. mája prostredníctvom Century Media Records. O produkciu spomínanej štúdiovky sa postaral Russ Russell v jeho Parlour Studios a nájdete na nej 12 skladieb.

AT THE GATES – To Drink From the Night Itself

Industrial metalová formácia MINISTRY zverejnila nový videoklip k songu „Twilight Zone“ pochádzajúceho z novej dosky „AmeriKKKant“. Tá uzrie svetlo sveta 9. marca vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Kapela U.D.O. finišuje s nahrávaním doteraz nepomenovaného albumu, ktorý by mal vyjsť v auguste. Zatiaľ posledná nahrávka nazvaná „Decadent“ im vyšla v roku 2015.

Austrálčania PARKWAY DRIVE majú vonku nový singel s názvom „Wishing Wells“, predznamenávajúci príchod novej a zatiaľ nepomenovanej radovky, na ktorej aktuálne pracujú.

V Grapow Studios vo Zvolenskej Slatine nahrávala svoj štvrtý štúdiový album španielska formácia KILMARA. Novinka sa bude volať „Across the Realm of Time“ a na pulty predajní by sa mala dostať ešte v prvej polovici tohto roka. Kapela zverejnila video z Grapowovho štúdia.