Informačný hudobný blok: AMARANTHE, TRIVIUM, LORDI a ďalší

AMARANTHE v štúdiu. TRIVIUM s novým klipom. GRUESOME chystajú nový album. Svetlo sveta uzrelo tretie pokračovanie kompilácie mladých kapiel z 18 krajín The Metal Music GlobAlliance.

AMARANTHE

Švédska formácia AMARANTHE vstúpila do Hansen Studios v Dánsku, kde s producentom Jacobom Hansenom začala nahrávať v poradí piatu a zatiaľ nepomenovanú nahrávku, pričom vyjsť by mala v tomto roku.

Americká formácia TRIVIUM má nový videoklip ku skladbe „Beyond Oblivion“ pochádzajúcej z aktuálnej nahrávky „The Sin and the Sentence“ vydanej v októbri minulého roka.

S novým albumom sa v roku 2018 prihlásia aj Fíni LORDI. Volať sa bude „Sexorcism“, na pulty predajní sa dostane 25. mája prostredníctvom labelu AFM Records. Nižšie nájdete artwork chystanej novinky.

LORDI – Sexorcism

Death metalový projekt GRUESOME dokončil práce na novom albume s názvom „Twisted Prayers“ a vyjsť by mal v lete u Relapse Records. Album sa nahrával s producentom Jarrettom Pritchardom v New Constellation Studios na Floride. Novinka má obsahovať viac melodiky, thrashových prvkov a provokatívne sociálne texty.

Do tretice všetko dobré! Tretie pokračovanie The Metal Music GlobAlliance kompilácie je na svete už aj pre rok 2018. Na nosiči hosťuje dokopy 18 hudobných skupín zo Slovenska, USA, Francúzska, Talianska, Albánska, Macedónie, Grécka, Bulharska, Slovinska, Nemecka, Japonska a Maďarska. Každá zo zúčastnených kapiel vybrala reprezentujúcu pieseň, väčšina kapiel pripravila nahrávku špeciálne pre túto svetovú kompiláciu. CD však nehľadajte, ono si Vás nájde samo. Nová rocková modelka pre rok 2018 sa volá Mia. Fotografia prednej obálky bola opäť z dielne Igiho Petrillu. Ku CD sa dá dostať cez každú zo zúčastnených kapiel, prípadne na väčšine festivalov v strednej Európe. Na kompiláciu prispeli zo Slovenska skupiny RAVENCLAW, ELDERS a FROM THE SIX. – Tlačová správa

Obal k tretiemu pokračovaniu kompilácie