SYMFOBIA zverejnila nové lyric video. Čerstvé správy hlásia aj MEMORIAM, KILLSWITCH ENGAGE či SKID ROW

SYMFOBIA skrátila fanúšikom čakanie na ďalší videoklip novým lyric videom. MEMORIAM s novým klipom. KILLSWITCH ENGAGE vydajú nový album. SKID ROW finišujú s nahrávaním novej dosky. HATRIOT a PROPHETS OF RAGE zverejnili nové skladby. WORMED vydajú nové EP.

SYMFOBIA. Foto: Alena Červeňanská

Slovenských symfonikov SYMFOBIA čaká množstvo koncertov, prednedávnom točili videoklip, na ktorom momentálne pracujú. Aby si fanúšikovia skrátili čakanie na nový obrazový materiál, kapela zverejnili lyric video ku piesni „Dust“, z ich aktuálnej štúdiovky „Smog of Tomorrow“. Spomínaná skladba je najobľúbenejším songom speváčky Eriky Strečkovej z aktuálnej nahrávky.

Death metalisti MEMORIAM sa prezentujú novým videoklipom k piesni „The Veteran“ z ich nedávno vydanej dosky „Requiem for Mankind“.

Američania KILLSWITCH ENGAGE vydajú 16. augusta u Metal Blade Records/Sony Music Enterainment nový štúdiový album s názvom „Atonement“. Pod správou nájdete ochutnávku v podobe skladby „Unleashed“.

Kapela SKID ROW je takmer hotová s prácami na novej nahrávke, s ktorou uzatvorí trilógiu „United World Rebellion“. Zatiaľ nepomenovaná novinka by mala vyjsť začiatkom budúceho roka.

Thrasheri HATRIOT sa hlásia o slovo s lyric videom k novej skladbe „Organic Remains“ z chystanej nahrávky „From Days unto Darkness“. Tá uzrie svetlo sveta 26. júla vďaka vydavateľstvu Massacre Records.

Rap metalová formácia PROPHETS OF RAGE vypustila do sveta nový singel s názvom „Made with Hate“. Kapela aktuálne pracuje na nástupcovi ich rovnomenného debutu z roku 2017.

Brutal death metalistom WORMED vyjde 19. júla prostredníctvom Season of Mist štvorskladbové EP „Metaportal“. Nižšie si môžete vypočuť ukážku v podobe songu „Cryptoubiquity“.