Till Lindemann skončil na JIS-ke, momentálne je jeho stav stabilizovaný

Nemeckému muzikantovi sa zdravotný stav náhle zhoršil po návrate z Moskvy.

Till Lindemann

BERLÍN. Podľa informácii z nemeckého denníka Bild, ochorenie COVID-19 sa potvrdilo aj u lídra kapiel RAMMSTEIN a LINDEMANN. Till Lindemann bol hospitalizovaný vo vážnom stave. To však ešte včera večer poprela samotná nemecká kapela RAMMSTEIN.

Till bol so svojim novým projektom LINDEMANN na turné v Rusku, posledný koncert odohrali 15. marca v Moskve. Po návrate do Berlína bol okamžite hospitalizovaný s vysokými horúčkami a zápalom pľúc. Neskôr bol pozitívne testovaný na COVID-19 a umiestnený na jednotku intenzívnej starostlivosti.

V súčasnosti je podľa informácií servera Blabbermouth jeho stav stabilizovaný, hudobník sa cíti už lepšie a je mimo ohrozenia života.

AKTUALIZOVANÉ: Nemecká skupina RAMMSTEIN zverejnila na svojom facebooku správu, že Till Lindemann mal testy na COVID-19 negatívne. NA JIS-ke strávil jednu noc, ale už sa cítili lepšie. Tillov kolega Peter Tägtgren (HYPOCRISY, PAIN) zas zverejnil na svojom oficiálnom facebooku, že sú v poriadku. Tägtgrenovci aj crew, ktoré sa vrátilo z Ruska.