Manson čelí obvineniam z týrania a zneužívania. CANNIBAL CORPSE vydajú v apríli nový album

MARILYN MANSON obvinený z vážnych trestných činov. CANNIBAL CORPSE oznámili vydanie nového albumu. AT THE GATES mixujú novú nahrávku. OBSCURE SPHINX budú vyčkávať s novým albumom. AC/DC ponúkajú náhľad na tvorbu aktuálneho videoklipu. Viacero známych metalových kapiel bude súčasťou DC komiksov.

Marilyn Manson

MARILYN MANSON bol obvinený herečkou Evan Rachel Wood (známa napríklad zo seriálu Westworld) a ďalšími najmenej štyrmi ženami zo zneužívania. Obvinenia sa týkajú sexuálneho napadnutia, psychického týrania či rôznej formy nátlaku, násilia a zastrašovania. Mimochodom, herečka Evan Rachel Wood tvorila s Mansonom istý čas pár, a už v minulosti sa vyjadrovala o svojom bývalom partnerovi, ktorého nechcela vtedy menovať, o tom, že ju mal znásilniť a týrať. Po týchto vyhláseniach zrušilo vydavateľstvo Loma Vista Recordings s Mansonom všetku spoluprácu. „Je zrejmé, že moje umenie a môj život sú dlho magnetmi na kontroverziu, ale tieto nedávne tvrdenia o mne sú hrozným skreslením reality. Moje intímne vzťahy boli vždy úplne konsenzuálne s rovnako zmýšľajúcimi partnermi. Bez ohľadu na to, ako – a prečo, sa ostatní rozhodli skresliť minulosť, to je pravda,“ vyjadril sa Manson na svojom Instagrame.

Death metalisti CANNIBAL CORPSE vydajú 16. apríla prostredníctvom vydavateľstva Metal Blade Records nový album s názvom „Violence Unimagined“. Na novej doske figuruje ako druhý gitarista ich dobrý priateľ a spolupracovník Erik Rutan (HATE ETERNAL), ktorý napísal a otextoval tri skladby. „Album „Violence Unimagined“ sleduje cestu, po ktorej ideme už pár rokov. Myslím si, že k písaniu pristupujeme vždy podobným spôsobom. Každý z nás sa pokúša napísať tie najtvrdšie a najpamätnejšie skladby, aké sú v našich silách. Chceme, aby každá pieseň mala svoj vlastný identifikovateľný charakter,“ uvádza basgitarista Alex Webster v tlačovej správe. Prvú ukážku v podobe skladby „Inhumane Harvest“ nájdete na TOMTO ODKAZE.

Švédi AT THE GATES dokončujú s producentom Jensom Bogrenom mix nového a zatiaľ nepomenovaného albumu.

Post metalisti OBSCURE SPHINX majú od jesene 2019 rozpracovaný nový materiál, ale s vydaním ďalšej štúdiovky počkajú, až keď bude možné koncertovať. „Nový album ešte nie je dokončený. Kvôli pandemickej situácii sme odložili všetky naše plány a čakáme na lepšie časy. Tento rok budeme môžno opäť pracovať, s tým, že by sme v roku 2022 niečo vydali. Nateraz však nie je dôvod vydať novú nahrávku, keďže nie je možné ísť na turné. Druhá časť živáku „Thaumaturgy“ však bude v priebehu niekoľkých mesiacov,“ vyjadrila sa kapela exkluzívne pre Valhalla.sk.

Veteráni AC/DC ponúkajú náhľad do zákulisia tvorby videoklipu ku skladbe „Realize“ pochádzajúcej z aktuálnej štúdiovky „Power Up“.

Vydavateľstvo DC Comics oznámilo pokračovanie komiksovej série „Dark Nights: Death Metal“, tentokrát však s podtitulom „Band Edition“. Jej súčasťou budú MEGADETH, OZZY OSBOURNE, GHOST, DREAM THEATER, OPETH, SEPULTURA a LACUNA COIL. Každá edícia bude zameraná na inú metalovú kapelu, s úvodom od skupiny samotnej a exkluzívnym rozhovorom. S odlišnými obálkami bude predstavovať prierez metalovou hudbou naprieč žánrami a generáciami.

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af сайт гидра на торе ссылка

А я знаю как найти правильную ссылку на гидру по этому поделюсь с вами и зеркалом и официальной ссылок на hydraruzxpnew4af почему не работает сайт гидра сегодня