Dino Cazares odmieta prezradiť meno nového speváka FEAR FACTORY. Novinky hlásia aj HALESTORM či VEIL OF MAYA

Prečo FEAR FACTORY ešte neprezradili meno nového speváka? HALESTORM s novým lyric videom. VEIL OF MAYA, ARCHITECTS, GRONIBARD a ANVIL zverejnili nové skladby. SOULS TO DENY oznámili detaily o debutovom albume. OBŠAR nahrali skladbu pre ukrajinských kamarátov.

FEAR FACTORY

Dino Cazares z industrial metalovej formácie FEAR FACTORY stále nechce prezradiť meno nového speváka. Plánoval tak urobiť pred turné s kapelou STATIC-X, avšak to bolo presunuté na február 2023 (pôvodne malo odštartovať vo februári tohto roka). „Meno nového speváka som chcel oznámiť tesne pred turné so STATIC-X a to zverejnením novej skladby, ale turné bolo preložené. Ak by som ho oznámil teraz, všetci by na neho zaútočili, a to aj keď ho ešte nepočuli. Taktiež nechcem zverejniť novú skladbu, keď za ňou nič nebude. Väčšina fanúšikov nechápe, že je tu nejaké plánovanie. Vytvoriť hype, zvýšiť záujem o lístky a tak ďalej. Pozdržím to dovtedy, kým nenastane správny čas,“ povedal počas rozhovoru v The Garza Podcast. Ešte dodáme, že predošlý vokalista Burton C. Bell oznámil svoj odchod v septembri 2020.

Skupina HALESTORM zverejnila nové lyric video ku piesni „The Steeple“ z nahrávky „Back from the Dead“. V poradí piata štúdiovka im vychádza 6. mája prostredníctvom vydavateľstva Atlantic Records.

Djentovo/metalcorová formácia VEIL OF MAYA zverejnila nový a klipom podporený singel s názvom „Synthwave Vegan“.

Metalcoristi ARCHITECTS vypustili do sveta nový singel „When We Were Young“, podporený aj videoklipom.

Grinderi GRONIBARD sa hlásia o pozornosť s lyric videom ku novej skladbe „De Mysterfriize Pomme Bananas“ z chystanej dosky „Regarde Les Hommes Sucer“. Tá má dátum vydania stanovený na 20. mája prostredníctvom vydavateľstva Season of Mist.

Veteráni ANVIL zverejnili novú skladbu „Take a Lesson“ z pripravovaného albumu „Impact Is Imminent“, ktorý uzrie svetlo sveta 20. mája prostredníctvom vydavateľstva AFM Records.

Domáca kapela SOULS TO DENY kombinujúca death metal s prímesami grindu a hardcoru prezradila, že jej debutový album dostal názov „The Tragedy of Human Existence“ a obsahuje 8 skladieb. O artwork, ktorý nájdete nižšie, sa postaral zahraničný umelec tvoriaci pod menom Doccygoreart.

SOULS TO DENY – The Tragedy of Human Existence

Slovenská melodic black metalová kapela OBŠAR pripravila v týchto ťažkých časoch skladbu pre kamarátov z Ukrajiny, ktorá predstavuje aspoň symbolicky morálnu podporu pre tento statočný národ. Pieseň sa volá „Živŷj mertvomu neviryt“ (živý mŕtvemu neverí), celý jej text je v rusínčine. Skladba pojednáva okrem iného aj o rusofilných kolaborantoch a konšpirátoroch, ktorí trávia mysle ľudí. Spomínanú pieseň nájdete NA TOMTO ODKAZE.