NOVINKY OD SLIPKNOT, OBITUARY, CARCASS ALEBO SEPULTURY

SLIPKNOT, OBITUARY a BLOODBATH zverejnili nové skladby. Z DIAMOND HEAD odišiel spevák. SEPULTURE vyjde biografia. CARCASS majú nový klip. Koncert Uliho Jona Rotha v Zlíne je zrušený. Slovenský projekt PHRAGMENTS zverejnil novú skladbu. Novinky z tábora kapely zakázanÝovoce.
SLIPKNOT opäť zverejnili novú skladbu, tentokrát s názvom „Sarcastrophe“ a vypočuť si ju môžete na TOMTO ODKAZE. Spomínaná pieseň je z ich nového albumu „.5: The Gray Chapter“, ktorý uzrie svetlo sveta 21.októbra.

Death metalisti OBITUARY zverejnili titulnú pieseň, vypočuť si ju môžete TU. Skladba sa bude nachádzať na ich novom albume „Inked in Blood“, ktorý vyjde 27.októbra prostredníctvom labelu Relapse Records.

Do tretice prichádzajú s novou piesňou aj Švédi BLOODBATH. Tá sa volá „Famine of Gods Word“ a bude na ich novej štúdiovke „Grand Morbid Funeral“, ktorá vyjde 17. novembra prostredníctvom vydavateľstva Peaceville Records.

Z legendárnej anglickej kapely DIAMOND HEAD odišiel po 11 rokoch spevák Nick Tart. Príčinou jeho odchodu je náročnosť presúvania sa ku zvyšku kapely, keďže žije v Austrálii. Na prebiehajúcom turné je už kapela s novým spevákom Rasmusom Bom Andersenom.

Anglická edícia biografie brazílskej SEPULTURY s názvom „Relentless: Thirty Years of Sepultura“, ktorej autorom je Jason Korolenko, vyjde 4. decembra.

Kapela CARCASS má nový videoklip ku skladbe „The Granulating Dark Satanic Mills“, ktorá pochádza z ich aktuálnej štúdiovej dosky „Surgical Steel“. Klip nájdete pod novinkami.

Sobotní koncert Uliho Jona Rotha ve Zlíně je zrušen. Velice nás to mrzí, ale vzhledem k nepředvídatelným logistickým problémům jsme nuceni zrušit vystoupení Uliho Jona Rotha, které se mělo uskutečnit tuto sobotu 18. 10. ve zlínském klubu Masters of Rock Café. Všem se omlouváme. Již zakoupené vstupenky můžete vrátit tam, kde jste je zakoupili. – Tlačová správa.

Slovenský dark ambientný projekt PHRAGMENTS zverejnil novú skladbu s názvom „Ritual of Unbeing“, ktorá je súčasťou ambientnej kompilácie „Endless Descent Into Oblivion“. Novú pieseň nájdete pod novinkami.

Skutočne nabitý jesenný program chystá skupina zakázanÝovoce. V rámci svojho Mercedes Benz Live Space tour 2014 spolu s kapelou IMODIUM, ktoré bude mať takmer tridsať zastávok v Čechách, na Slovensku aj v Poľsku, predstaví svoje najnovšie CD s názvom „Automat na lásku“. „Na albume sme pracovali takmer rok a veríme, že to na pesničkách bude poznať. Predsa len už nám nie je 20 rokov a ťažko by nám niekto uveril, že nás baví stále skladať dokola tie samé 4 akordy. Základ jesenného playlistu ale samozrejme budú tvoriť staré osvedčené kusy a k nim prihodíme 4-5 noviniek,“ sľubuje spevák Pišto. Na Slovensku sa predstavia 30.10. v Bratislave, 31.10. v Nitre a 1.11. v Banskej Bystrici. – Tlačová správa.