Novinky hlásia PARADISE LOST, ANTHRAX, BORKNAGAR a TERROR

PARADISE LOST zverejnili ukážku z nového DVD. ANTHRAX zas ukážku z ich znovu vydaného druhého albumu. BORKNAGAR prezradili detaily o novom albume. TERROR majú nový videoklip.

paradise-lost-2015-2

PARADISE LOST

Britskí gothic metalisti PARADISE LOST zverejnili ukážku z ich pred pár dňami vydaného 2CD/DVD „Symphony of the Lost“ v podobe skladby „Victim of the Past“. My ešte dodáme, že spomínaný živák sa natáčal v septembri minulého roka počas koncertu kapely spolu s bulharským filharmonickým orchestrom.

O tomto vydaní sme vás už na našich stránkach informovali, no pre pripomenutie si dáme bližšie info ešte raz. V roku 1985 vydali thrash metaloví ANTHRAX svoj druhý radový album „Spreading the Disease“, ktorý priniesol prielom tejto v tej dobe nádejnej kapele a ktorý je stále považovaný za jeden z najlepších thrash metalových albumov. Pri príležitosti 30. rokov od vydania tejto nahrávky vydalo 20. novembra vydavateľstvo Universal výročnú edíciu tohto albumu, ktoré obsahuje materiál „Spreading the Disease“, doteraz nevydaný demo materiál songu „Medusa“ z roku 1984 od Joeyho Belladonnu, deväť „rhythm“ skladieb, čo sú nahraté piesne z roku 1984 bez spevu, len bicie, nejaké gitary a basa. Ide o ukážku skladieb v ich základnej forme a osem live songov z ich prvého japonského koncertu z roku 1987. A práve ukážku songu „Madhouse“ z koncertu v Tokyu si môžete vypočuť nižšie.

Nórska kapela BORKNAGAR vydá 22. januára prostredníctvom vydavateľstva Century Media Records nový, v poradí desiaty štúdiový album s názvom „Winter Thrice“. Novú nahrávku, ktorá bude obsahovať 8 skladieb, mixoval Jens Bogren v jeho Fascination Street Studios a o artwork sa postaral Marcelo Vasco. Nižšie nájdete ochutnávku z nového albumu v podobe lyric videa ku piesni „The Rhymes of the Mountain“.

borknagar-winter-thrice

BORKNAGAR – Winter Thrice

Hardcoristi TERROR majú nový videoklip k piesni s názvom „Sick and Tired“ z ich aktuálnej štúdiovky „The 25th Hour“.