BEHEMOTH zverejnili krátky dokument z ich turné, JUDAS PRIEST majú ďalšiu ukážku z nového DVD

Pozrite si krátky dokument z turné BEHEMOTH.  JUDAS PRIEST zverejnili ďalšiu ukážku z nového DVD. ANTHRAX majú nový videoklip. Na scéne je nová kapela s členmi BOLT THROWER a BENEDICTION. Info aj od ROTTEN SOUND, DISCHARGE, WALLS OF JERICHO a THE OBSESSED.

behemoth-promo

BEHEMOTH

Pozrite si krátky dokument z turné BEHEMOTH, pochádzajúci z dielne FreqsTv. Basigitarista Orion vám porozpráva o lojalite s ich tímom, vizuálnom aspekte kapely, o klesajúcom predaji CD, čoho dôsledkom je, že kapely žijú hlavne z turné a merchandisu. Orion taktiež hovoril aj o tom, že na niektorých miestach musí kapela platiť, aby mohla predávať svoj merch a tak to núti umelcov zvyšovať ceny tovaru. Tento dokument stojí za vašu pozornosť.

Veteráni JUDAS PRIEST zverejnili ďalšiu ukážku z ich DVD „Battle Cry“ a to konkrétne v podobe skladby „Metal Gods“ (video nájdete na TOMTO ODKAZE). Spomínané DVD vyjde 25. marca prostredníctvom Epic Records. Materiál sa natáčal na minuloročnom Wacken Open Air. Súčasťou vydania bude aj live CD. DVD bude obsahovať navyše ešte tri bonusové skladby natočené 10. decembra na ich koncerte v poľskom Gdaňsku.

Legendy ANTHRAX sa prezentujú novým a krvavým videoklipom ku skladbe „Blood Eagle Wings“ pochádzajúcej z ich čerstvej štúdiovej novinky „For All Kings“, ktorá vyšla 26. februára prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Metalové univerzum obohatila nová death/grindová formácia s názvom MEMORIAM, ktorú tvoria členovia kapiel BOLT THROWER a BENEDICTION. Presné zloženie kapely je: Karl Willets (BOL THROWER) – vokály, Frank Healy (BENEDICTION) – basgitara, Scott Fairfax (CEREBRAL FIX) – gitara, Andy Whale (BOLT THROWER) – bicie. Kapela píše a skúša materiál pre ich debutovú nahrávku. Tá by mala vyjsť ešte tento rok.

Fínski grinderi ROTTEN SOUND zverejnili v priebehu pár dní dve nové piesne, konkrétne „Inhumane Treatment“ a „Cannon Fodder“. Vypočuť si ich môžete TU a na TOMTO ODKAZE. Obe pochádzajú z ich novej radovky „Abuse to Suffer“. Spomínaná nahrávka sa na pulty predajní dostane 18. marca vďaka labelu Season of Mist.

Britská hardcore punková legenda DISCHARGE, ktorá mala vplyv aj na METALLICU alebo ANTHRAX, zverejnila nové lyric video ku skladbe s názvom „Hatebomb“ z ich nového albumu „End of Days“. Ten vyjde 29. apríla prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Hardcorová formácia WALLS OF JERICHO má nový videoklip k songu „Fight the Good Fight“ z ich nového albumu „No One Can Save You from Yourself“. Ten vyjde 25. marca prostredníctvom Napalm Records.

Doom metalové legendy THE OBSESSED sa hlásia späť a oznámili, že pracujú na novom albume. Poslednú radovku „The Church Within“ vydali ešte v roku 1994. „Usilovne píšeme a pracujeme na tom aby sme sa dostali do štúdia a nahrali nový album a dúfam, že to bude čo najskôr,“ vyjadril sa frontman a jediný pôvodný člen Scott „Wino“ Weinrich.