Súťaž o 3 cd: Staňte sa majiteľom svetovej hudobnej kompilácie

Slovenská power metalová skupina RAVENCLAW sú súčasťou svetovej hudobnej kompilácie, v ktorej je zapojených 16 hudobných skupín.

ravenclaw-kompilacia-1

O toto cd hráte

Nedávno sme vás informovali o zaujímavej svetovej hudobnej kompilácii, ktorej súčasťou je aj košická power metalová formácia RAVENCLAW. Spoločne s touto kapelou sme pre vás pripravili súťaž o toto zaujímavé cd nazvané „The Metal Music Globalliance Compilation“, ktoré uzrelo svetlo sveta 21. marca. Až traja z vás sa stanú jeho novým majiteľom. Nebude to však zadarmo. Treba správne dopovedať na dve jednoduché otázky. Viac informácií o kompilácii nájdete TU.

Súťažné otázky:
1., Kompilácia je súčasťou kapiel z celého sveta. Z koľkých krajín?
2, RAVENCLAW vydali v poslednom období tri single, napíšte nám ich názvy…

Správne odpovede posielajte na mail sutaze.valhalla@gmail.com alebo sutaz@valhalla.sk. Do predmetu správy uveďte: Súťaž o cd. Odpovede stačí napísať v tvare: číslo otázky a odpoveď. Ku odpovediam nezabudnite pripojiť aj vaše kontaktné údaje – kompletná adresa, telefón. Bez týchto údajov nebudete zaradený do žrebovania. Správne odpovede posielajte do utorka 3. mája 2016 do 12:00. Výhercov budeme kontaktovať mailom.

PODMIENKY: Do súťaží sa môžete zapojiť iba jednou odpoveďou, teda bude zaratúvaná iba jedna odpoveď od každého súťažiaceho. Súťaží sa nemôžu zúčastniť členovia redakcie.