Joey Jordison založil novú kapelu s členmi MAYHEM a DRAGONFORCE. SEPULTURA ponúka video z nahrávania

Joey Jordison založil novú kapelu! SEPULTURA ponúka ďalšie zábery z procesu nahrávania. SUICIDAL ANGELS zverejnili nové lyric video. Hardcoristi TERROR s novým klipom. O pár dní vyjde nový album MASTER’S HAMMER.

Joey-Jordison-Sinsaenum

SINSAENUM

Na metalovej scéne nám vzniklo nové zaujímavé zoskupenie. Je za ním bývalý bubeník SLIPKNOT Joey Jordison. Kapela s názvom SINSAENUM je zložená z vskutku zaujímavých hudobníkov. Veď posúďte sami. Spolu s Jordisonom v skupine pôsobí vokalista Attila Csihar (MAYHEM), basgitarista Frederic Leclerq (DRAGONFORCE), ktorý však bude hrať na gitare, basgitarista Heimoth (SETH) a klávesák Sean Zatorsky (DÅÅTH). Debutový album tejto formácie sa bude volať „Echoes of the Tortured“, ktorý sa na pulty predajní dostane 29. júla.  Jordison a jeho nová družina SINSAENUM zverejnila aj prvý videoklip z chystanej nahrávky „Army of Chaos“.

Brazílska legenda SEPULTURA chystá nový štúdiový album, ktorý nahrajú vo Fascination Street Studios s producentom Jensom Bogrenom. Kapela dáva nahliadnuť fanúšikom do tvorčieho procesu. Nižšie nájdete ďalšie video ponúkajúce zábery zo zákulisia nahrávania. Novinka by mala vyjsť ešte tento rok prostredníctvom Nuclear Blast Records.

Thrash metalisti SUICIDAL ANGELS zverejnili lyric video k novej skladbe s názvom „Capital of War“ pochádzajúcej z ich chystanej radovky „Division of Blood“, ktorá vyjde 27. mája prostredníctvom NoiseArt Records.

Hardcorová formácia TERROR má nový videoklip ku skladbe „No Time for Fools“ (pozrieť si ho môžete TU) z ich aktuálnej štúdiovky „The 25th Hour“.

Legendárna česká kapela MASTER’S HAMMER vydá o pár dní, presnejšie 30. Mája siedmy štúdiový album „Formulæ“. Na novom albume sa bude nachádzať 14 piesní.