Porcia noviniek na záver týždňa: KORN oznámili meno hosťa na albume, správy hlásia aj OPETH a PAIN

Na novom albume KORN bude zaujímavý hosť zaujímavý hosť. OPETH a PAIN zverejnili video upútavky na nové albumy. EXODUS už rozmýšľajú nad novým albumom. Správy majú aj LORDI, SINSANEUM, THE AGONIST a RED FANG.

korn-2016

KORN

Gitarista James „Munky“ Shaffer z kapely KORN prezradil, že na ich na chystanom albume sa v jednej piesni predstaví hosť veľmi zvučného mena. Nie je to nik iný ako Corey Taylor zo SLIPKNOT. Spomínaný nový a zatiaľ bezmenný album by im mal vyjsť ešte tento rok.

Švédski hudobní majstri OPETH zverejnili ďalší teaser (TU) na ich nový štúdiový album „Sorceress“. Novinka sa na pulty predajní dostane na jeseň prostredníctvom labelu Nuclear Blast Entertainment.

Švédska skupina PAIN zverejnila trailer k novej štúdiovke „Coming Home“, v ktorom sa o samotnom albume vyjadruje Peter Tägtgren. Poznáme už aj presný dátum vydania novinky, ten stanovili na 9. septembra. Album sa pbjaví na pultoch predajní vďaka vydavateľstvu Nuclear Blast Records.

Spevák Steve „Zetro“ Souza z kapely EXODUS sa pre web National Rock Review vyjadril, že v kapele už pomaly začínajú hovoriť o novej nahrávke a to aj napriek tomu, že gitarista Gary Holt je momentálne zaneprázdnený svojou činnosťou v SLAYER. Približný termín vydania nového albumu je stanovený na skorú jeseň 2017.

Fínske monštrá LORDI vydajú 16. septembra prostredníctvom AFM Records nový štúdiový album s názvom „Monstereophonic: Theaterror Vs.  Demonarchy“.

LordiMonsterephonicCD

LORDI – Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy

Hviezdny projekt SINSAENUM,  v ktorom pôsobia Joey Jordison (ex-SLIPKNOT), Attila Csihar (MAYHEM) alebo Frédéric Leclercq (DRAGONFORCE) má nový videoklip (pozrieť si ho môžete TU) ku skladbe „Splendor and Agony“. Spomínaný song nájdete na ich štúdiovom debute „Echoes of the Tortured“. Ten oficiálne vyjde 29. júla prostredníctvom earMUSIC.

Melodic death metalová formácia THE AGONIST teasuje novú a zatiaľ bezmennú nahrávku. Tá bude prvá po tom ako podpísali celosvetovú zmluvu s Napalm Records. Producentom chystaného albumu je Mike Plotnikoff. Pod správou nájdete teaser na novinku.

Stoner metalisti RED FANG zverejnili novú skladbu „Flies“ pochádzajúcu  z ich novej radovky „Only Ghosts“, ktorá uzrie svetlo sveta 14. októbra prostredníctvom labelu Relapse Records.